Найближчі спектаклі Ада Роговцева — квитки на вистави Ади Роговцеваой в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Схоже на щастя,
натисніть на кнопку:

Подробиці Схоже на щастя

Згорнути >

У культурі кожного народу є своє особливе «наше все», на українській театральній сцені фігурою №1 є Ада Роговцева. Актриса не працює на підмостках, вона живе в кожній ролі і запрошує шанувальників бути свідками свого життя. Не дивно, що власний день народження примадонна відзначить виставою! Щоб привітати кращу актрису країни особисто, потрібно всього лише купити квиток на виставу «Схоже на щастя». Можна не сумніватися, що для Ади Миколаївни цей вечір стане дійсно щасливим: кожен гість принесе їй тепло власного серця.

Тільки для найближчих... тобто, запрошуються всі!

Одна тільки прикрість: вистава «Схоже на щастя» в Києві 16 липня 2019 року о 19:00 пройде в Жовтневому палаці, а цей зал, хоч і один з найбільших в країні, не вмістить в себе всіх бажаючих. Ада Миколаївна не готується стати наступним президентом, тому переносити шоу на стадіон «Олімпійський» не планує. Так що про квитки доведеться подбати заздалегідь. На виставах за участю цієї актриси нерідко оголошують аншлаги, а в такий знаменний день всі квитки на вистави Ади Роговцевої напевно розкуплять заздалегідь.

Зірковий дует

Постановка-дует завжди цінується глядачем — для артиста це шанс проявити себе, адже увага прихильників не буде розсіюватися на інших учасників п'єси. Лірична комедія з глибоким філософським змістом поставлена за п'єсою П. Пальмада і К. Дютюрона, в оригіналі вона називається «Утікачки». Під керівництвом режисера Катерини Степанкової актрисам Аді Роговцевій і Світлані Орліченко доведеться спочатку зустрітися з чистої випадковості на нічному шосе, потім подолати шлях від конфлікту до повного душевного єднання. Обидві жінки втекли від уготованої їм долі (кожній — своєї), пішли ва-банк, використовуючи мінімальний шанс змінити хоч щось на краще. Літня Клод не бажає закінчити дні в будинку престарілих, а Марго втомилася від ролі домашньої прислуги — вона вірить, що жіноче щастя поширюється трохи далі прання, куховарства, прибирання та інших видів побутового обслуговування невдячних членів сім'ї. Жінок чекають лихі пригоди, серед яких розпивання алкоголю вночі на кладовищі ще не найбільш хуліганська — актриси запрошують вас розділити з ними цей дивовижний досвід!

Замовити і купити квитки на "Схоже на щастя" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 липня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону