Найближчі виступи LEOPOLIS JAZZ FEST (ЛЕОПОЛІС ДЖАЗ ФЕСТ)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест),
натисніть на кнопку:

Подробиці Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест)

Згорнути >

Українським шоумейкерам все ніяк не вдається заманити Діану Кролл на сольний концерт в столицю, зате найзнаменитіша піаністка за всю історію джазу виступить на легендарному львівському фестивалі. Восьмий рік поспіль три сцени, розташовані на різних локаціях в центрі міста, приймуть кращих музикантів світу. Щоб побачити і послухати живцем соул-примадонну Лізу Стенсфілд, магістрів клавіш Чіка Коріа та Кенні Беррона, потрібно всього лише купити квитки на Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест). Коли заповітний квиток у вас в кишені — «Don't Worry Be Happy», як співає Боббі Макферрін... до речі, він теж візьме участь в фестивалі!

Несподіваний ребрендинг

До 2017 року цей фестиваль називався Alfa Jazz Fest, але потім організатори вирішили перейменувати його для відповідності до європейських стандартів — всі «іменні» опенейри носять назви своїх рідних міст. Ризик, що захід перестануть впізнавати після ребрендингу, був мінімальний, адже він вже встиг потрапити в рейтинг «The Guardian», а це гарантія довічної популярності. І дійсно, з кожним роком кількість учасників-зірок не зменшується, а зростає — той же Чік Коріа зі своєю бандою The Spanish Heart побував тут не один раз і планує новий візит. Всього на фестивалі Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест) з 26 по 30 червня 2019 року виступлять не менше трьох десятків солістів і команд. Активності, як і раніше, будуть проходити на трьох локаціях, але не одночасно, так що не переживайте — нічого не пропустите! З 12:00 шоу починається на сцені у дворі Замку Потоцьких, з 15:00 продовжиться на Площі Ринок, головній туристичній пам'ятці, а з 19:00 концерт переміститься на Сцену ім. Едді Рознера.

В гостях у джазу

Так, безвіз вже доступний українцям, але за зірками джазу не вженешся — гастрольне життя зобов'язує постійно змінювати локації! Так що краще дочекатися, коли вони прибудуть в Україну, і купити всі квитки на Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест). За п'ять днів тут виступлять джазмени Європи та Америки, а ось наші співвітчизники опиняться в меншості... зате які! Скажена енергія команди ТНМК вибухне у виступі «Jazzy DeLuxe». З Литви приїде Be 4 Quartet під проводом саксофоніста Кестутіса Ваігініса, турецький квартет Ayşe Tütüncü Quartet очолить піаністка Айше Тютюнджю, Люксембург представить гурт Klein, Франція пришле свого найкращого гітариста Етьєна Мбаппе, а з США приїдуть триразові володарі «Греммі» Snarky Puppy!

Замовити і купити квитки на "Leopolis Jazz Fest 2019 (Леополіс Джаз Фест)" в місті Львов, (Сцена імені Едді Рознера) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 червня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону