Найближчі виступи Мамахохотала

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Мамахохотала Шоу,
натисніть на кнопку:

Подробиці Мамахохотала Шоу

Згорнути >

Квітень — найвеселіший місяць року, адже він починається з Дня сміху. До речі, дехто ухитряється повеселитися на старті так активно, що наслідки доводиться розгрібати ще кілька тижнів. Ну а якщо вас замучив весняний авітаміноз і недотепні жарти зі скотчем та канцелярськими кнопками від «сусідів» по офісу, саме час перейти на інтелектуальну хвилю й купити квитки на концерт «Мамахохотала Шоу», який стане для веселої студії головною подією місяця. Головною — тому що дійство буде супроводжуватися телезйомкою і триватиме цілих аж 3 години! Так що абсолютно кожен з присутніх отримує шанс потрапити в кадр, а потім і в випуск передачі на каналі НЛО-ТБ. Буде чим похвалитися перед друзями ;)

Весна — пора оновлень

Більшість телепроектів працюють, дотримуючись правила річної циклічності, для них весна — не більше ніж привід для ребрендингу (зміни імені без поліпшення суті). Поспішаємо відразу заспокоїти фанатів Студії «Мамахохотала»: ці коміки настільки популярні та успішні, що їм просто не потрібно нічого міняти... крім арсеналу жартів, звичайно. Вони намацали свою золотоносну жилу гумору і черпають з неї теми для нових комедійних сценок. Заради справедливості треба сказати, що склад по обидві сторони завіси все ж іноді оновлюються. Приходять нові люди, щоб вигадувати жарти і озвучувати їх. Так що не виключено, що на концерті «Мамахохотала Шоу» 21 квітня 2019 року о 19:00 на сцену івент-холу Freedom (Фрідом) вийдуть як знайомі артисти, так і інтригуючі «темні конячки». Ще б пак! Примкнути до прославленого колективу мріють багато коміків.

Стартап з КВК — зроби сам

Власне, таке «походження» цілком типове для 99% сучасних українських гумористів. Ну що поробиш — не існує в країні такого спеціального вищого навчального закладу, де навчають професії талановитого шоумена. Все доводиться пізнавати на власному досвіді, зазвичай обкатка танками відбувається на молодіжному конкурсі КВК, адже студентське середовище — благодатний ґрунт для інфікування гумором. Ось так організм новачка вчиться симбіозу з комічним вірусом, а потім вже просто жити не може без виступів на сцені й дружного реготу із залу. У артистів і глядачів виробляється взаємна сильна залежність. Коміки навіть не проти того, щоб поділитися славою: ті, хто купить всі квитки на концерт «Мамахохотала Шоу» в квітні, отримають можливість «потрапити в телевізор»!

Замовити і купити квитки на "Мамахохотала Шоу" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону