Найближчі концерти Київ Метрополіс Окестра

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Vivaldi (Вівальді) Пори року,
натисніть на кнопку:

Подробиці Vivaldi (Вівальді) Пори року

Згорнути >

Поетів-декадентів надихає осінь, любителів порпатися у саду-городі — весна, діточок — зима з обов'язковими новорічними подарунками. А великий італійський композитор Антоніо Вівальді наче справжній філософ умів радіти кожному сезону року. І кожному по справедливості він присвятив окреме чудове творіння, об'єднавши їх в іменний музичний календар. Віддати належне майстерності італійця і матінки-природи можна буде в останні травневі дні, для цього достатньо купити квитки на концерт «Vivaldi (Вівальді) Пори року».

 

Нова доповнена програма

Навіть чарівність шедеврального звукоряду можна порушити невмілим виконанням, але меломанів на концерті «Vivaldi (Вівальді) Пори року» в Києві 25 травня 2019 року о 19:00 в Будинку архітектора не спіткає розчарування. Весь вечір на сцені будуть чаклувати майстри своєї справи — артисти з Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра). З цією концертною програмою вони за традицією виступають щорічно, але не більше чотирьох разів на рік, як нескладно здогадатися :) Розпещений київський слухач прагне нових вражень, тому крім чотирьох частин легендарного циклу, створеного в 1723 році, прозвучать ще й інші твори, це три концерти із серії La Stravaganza, написаної для скрипки з оркестровим акомпанементом.

Коли за партитуру беруться зірки з Європи та Азії

Соло у супроводі оркестру належить виконати лауреату багатьох міжнародних конкурсів скрипалеві Олегу Дуднику. А що за колектив дістався йому в компанію! Всі квитки на концерти Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра) розкуповують з ажіотажем, адже саме з цим колективом мріють співпрацювати топові південнокорейські солісти і найбільш іменитий диригент Австрії. І дійсно, оркестр заслужив світову славу завдяки диригентам Курту Шміду, YOUNGDAE YOO і YOUNGKEUN KIM, скрипальці Катрін Росса, солістці Сусанні Чахоян. Так що нехай меломана-неофіта не бентежить прив'язка до столиці в назві Kyiv Metropolis Orchestra, насправді перед ними виступить міжнародний колектив, що об'єднує чудовою класикою Схід і Захід!

Замовити і купити квитки на "Vivaldi (Вівальді) Пори року" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 травня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону