Найближчі спектаклі Чорний квадрат

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Чорний квадрат. Імпровізація для дорослих,
натисніть на кнопку:

Подробиці Чорний квадрат. Імпровізація для дорослих

Згорнути >

Тільки уявіть: сучасний молодий театр, в якому актори на сцені творять справжню імпровізацію, а глядачі придумують сюжет. Все це відбувається максимально відверто, місцями еротично, але не вульгарно. Як добре, що ми вже в тому віці, коли можна дивитися контент «для дорослих». Адже найцікавіше в житті — те, про що не говорять вголос, а тільки пошепки у напівтемряві, на сходовій клітці або в темній спальні. Але тут не буде ніяких заборон і комплексів. Вистава «Чорний квадрат. Імпровізація для дорослих» покаже і розповість все як є в реальному житті. Приходьте 25 квітня у Freedom Event Hall (Фрідом Івент Хол) о 19:00 і переконайтеся самі.

Щоразу новий сюжет

Київський театр-студія імпровізації «Чорний квадрат» славиться своїм експериментальним підходом до постановок, новаторством і сміливістю. І звичайно улюбленою всіма серією імпровізаційних шоу «Сексуальне Чтиво». Кожен спектакль «Імпровізація для дорослих» — новий сюжет, непідробні емоції, професійна гра акторів і відмінний гумор. Основна родзинка в тому, що глядачі самі дають підводки до сюжету, а актори розвивають ці ідеї на сцені в нові оригінальні історії.

Кожне шоу — унікальний шедевр, яскравий, непередбачуваний, смішний і відвертий. Навіть якщо ви вже бували на цій виставі, напевно, захочете сходити ще, адже сценарій кожен раз зовсім новий! Купити квитки на виставу «Чорний квадрат. Імпровізація для дорослих» можна на сайті вже зараз.

Вільний простір для молодих талантів

Вже понад два десятки років театр «Чорний квадрат» впроваджує сучасні прийоми в театральному мистецтві і створює вільний простір для молодих акторів і драматургів. Тут розкривається весь потенціал і талант артистів, а у глядачів виховується тонкий художній смак. Ролі у виставі «Імпровізація для дорослих» виконують: Святослав Загайкевич, Вячеслва Ніконоров, Андрій Мерзлікін, Сергій Федорчук, Ірина Гатун, Поліна Голованова, Тетяна Єсауленко, Марія Крушинська і Дарина Твороновіч. Побачимося 25 квітня в клубі Freedom.

Замовити і купити квитки на "Чорний квадрат. Імпровізація для дорослих" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону