Найближчі концерти Тіми Білоруських

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Тіма Білоруських,
натисніть на кнопку:

Подробиці Тіма Білоруських

Згорнути >

Тіма Білоруських — 20-річний виконавець з Мінська і нова інтернет-зірка. Напевно ви вже чули про нього! Завдяки хіту «Мокрі кроси» молодий хлопець зі швидкістю світла досяг успіху і впізнаваності на всьому пострадянському просторі. Нещодавно артист вирішив розширити горизонти і, зібравши свої найкращі пісні, в тому числі «Іскри» і «Незабудка» нарешті приїжджає з концертом до Києва. Тіма Білоруських порадує публіку своїм виступом! Всі квитки на концерт одного з найбільш популярних молодіжних виконавців вже є на сайті!

Чому вам варто прийти на концерт

      Ви намагаєтеся не відставати від трендів поп-музики і любите запалювати під сучасні хіти? Тоді вам точно сюди! Кліпи Тими Білоруських налічують неймовірну кількість переглядів на просторах YouTube. Хіти молодого виконавця займають перші місця за популярністю в чартах стрімінгових ресурсів: йому вдалося потіснити композицію «Natural» групи «Imagine Dragons»! Без його знаменитого хіта «Мокрі кроси», в якому автор «мокрий наскрізь до глибини душі» йде до своєї коханої, тепер неможливо уявити жодну вечірку, а слова пісні не виходять з голови ще довгий час.
Концерт Тіми Білоруських відбудеться в Києві 30 травня 2019 о 20:00 на арт-заводі Платформа, а купити квиток на концерт ви можете прямо зараз!

Фішки Тіми

      Натхнення Тіма шукає у слухачів, з якими активно спілкується і щиро цікавиться, які треки їм подобаються більше. Виконавець, який виріс в сім'ї музикантів впевнений, що музика повинна дивувати і приносити позитивні емоції. З цим завданням він справляється, як ніхто інший — приходьте і переконайтеся самі. Стиль, в якому Тіма працює, називається «флоу». Пісні інтернет-зірки, без всяких сумнівів, відрізняються енергетикою і технічністю. Тіма щирий і емоційний, за що його найбільше цінують слухачі. Як зізнається сам артист, у нього багато творчих задумів та величезне бажання розширити реальну аудиторію за межами рідної країни. Ну що, ви все ще вагаєтеся?

Замовити і купити квитки на "Тіма Білоруських" в місті Київ, (Арт-завод Платформа) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 травня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону