Найближчі спектаклі Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Балет «Children of the Night» («Діти ночі»),
натисніть на кнопку:

Подробиці Балет «Children of the Night» («Діти ночі»)

Згорнути >

Сучасний містичний балет «Діти ночі» вперше був представлений глядачам в 2018 році. Постановка була прийнята з великим інтересом і високо оцінена як аудиторією, так і критиками. Ще одна історія про кохання, яка розкриє секрет виникнення поняття «другої половинки» і розповість міф про фантастичних істот Андрогінів. У головних ролях зірки українського балету — Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Вистава «Діти ночі» відбудеться 15 березня 2019 року в Національній опері України. Початок о 19:00.

Сила кохання

Експериментальна і смілива постановка від хореографа і артиста Staatsbalett Berlin Олександра Абдукарімова змальовує легенду про любов за допомогою танцю, оригінальних світлових рішень, унікальних костюмів, здатних змінювати колір, і величної музики кращих світових композиторів. Артисти приймають найнесподіваніші, романтичні, зухвалі, містичні образи, тримаючи пильну увагу глядачів з перших хвилин. Історія «Діти ночі» відображає велику силу любові, здатну подолати будь-які труднощі і найсильніші спокуси на своєму шляху. Всі квитки на виставу «Діти ночі» можна купити вже зараз.

Дві половинки

Згідно з сюжетом, міфічні істоти Андрогіни мають дві парами рук і ніг та два обличчя в одному тілі. Вони так захоплюються собою і порівнюють себе з Богом, що це злить Всевишнього. Як покарання, він розділяє їх на дві половини — чоловічу і жіночу. Тепер їм немає спокою одне без одного. Вони схильні до впливу спокуси, пристрастей і негативу. На шляху до об'єднання постає безліч випробувань, серед яких істота вищої сили, з енергією Диявола або Бога — Провидець. Він намагається перешкодити половинкам знайти один одного уві сні, піддаючи їх спокусі. Але добро перемагає зло, і дві возз'єднані душі мчать разом крізь зірки.

Супроводжують постановку твори Антоніо Вівальді, Макса Ріхтера, Філіпа Гласса, Кліффа Мартінеса і Арво Пярта. Після шаленого успіху попередніх показів у вас знову є можливість побачити шедевр геніального хореографа і кращих танцюристів на сцені Національної опери України.

Замовити і купити квитки на "Балет «Children of the Night» («Діти ночі»)" в місті Київ, (Національний академічний театр опери та балету України ім. Т. Г. Шевченка) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону