Найближчі спектаклі Театр імені Івана Франка — квитки на вистави в театрі І. Франка в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Три товариші,
натисніть на кнопку:

Подробиці Три товариші

Згорнути >

Це перша робота центрального театру країни з текстами Ремарка. З дня прем'єри минуло два з гаком роки, проте постановка донині збирає аншлаги. Тому рекомендуємо заздалегідь купити квиток на виставу «Три товариші» в Києві, якщо хочете гарантовано на нього потрапити. Всі квитки на вистави театру ім. Франко шукайте на персональній сторінці виконавця. Популярність постановки з'ясовна: Ремарк як ніхто інший зумів передати атмосферу й естетику того нелегкого часу, коли Європа тільки пережила Першу світову, але вже відчувалося наближення Другої. Навіть старина Хем поступається йому в цьому вмінні. Стан героїв легко перегукується з сьогоднішніми нашими переживаннями і станом суспільства.

Сюжет

Троє друзів-фронтовиків намагаються налагодити мирне життя. Однак пережите назавжди змінило психіку хлопців. Розуміючи, що примари війни будуть переслідувати їх все життя, хлопці не здаються — не опускають рук, частки не давалися меланхолії і байдужості, які переслідують кожного, хто переживає посттравматичний синдром. Один з них закохується в дівчину зовсім не свого кола. Хто стояв на краю загибелі і вижив, починає інакше відноситься до соціальних забобонах. Та й взагалі — цінує в житті головне: дружбу і любов.

Дивно, але дівчина відповідає взаємністю, тому що відчуває щирість і простоту залицяльника. Щоб зануритися в атмосферу тих тривожних днів і переконатися, що ремарковскій текст як і раніше актуальний, рекомендуємо купити квиток на виставу «Три товариші».

Приватна справа

Ця історія не стає казкою — важка недуга робить щастя закоханих коротким. У боротьбі за життя коханої головний герой, якого грає Євген Нищук, отримує підтримку друзів і намагається цінувати кожну мить поруч з коханою. І для режисера (Юрій Одинокий) і для провідного актора, а за сумісництвом міністра культури України, ця робота стала особливою: обидва в процесі підготовки вистави втратили близьких людей, Євген — дружину, а Юрій — маму. Тому присутність фатуму, яке характерно для багатьох творів Ремарка, тут відчувається гостро. Вистава «Три товариші» відбудеться 12 травня 2019 року о 19:00 в театрі ім. Івана Франка.

Замовити і купити квитки на "Три товариші" в місті Київ, (Театр імені І. Франко) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 травня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону