Найближчі спектаклі Евгений Паперный

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Сюрприз

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сюрприз,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сюрприз

Згорнути >

До чого ж нудним було б наше життя без неймовірних збігів! Одні бачать в цьому «глюки» в роботі Матриці, інші — божий промисел або диявольські витівки. Нам, простим смертним, причини збігів невідомі, а от з їхніми наслідками доводиться мати справу досить часто. Найнеприємніший варіант — коли з сімейної шафи вивалюються скелети в найбільш невідповідний момент... але хороший драматург і з такої ситуації зможе спорудити комедію-цукерочку! Не полінуйтеся купити квитки на виставу «Сюрприз» , вона і настрій підніме, і навчить на чужому прикладі, як діяти, коли неприємні сюрпризи падають ніби сніг на голову!

 

Від сюрпризів не сховаєшся навіть в глушині

Думаєте, усамітнений будиночок на березі озера далеко від цивілізації захистить від неприємних несподіванок? Чоловік і Дружина, герої комедії «Сюрприз» у Києві 18 квітня 2019 року о 19:00 в Державному закладі «Центр культури і мистецтв», теж на це сподівалися. Не допомогло! Доля «ощасливила» їх сюрпризом 2-в-1, причому в той день, коли цього найменше хотілося. Сімейна пара відзначає річницю весілля, причому кожен думками знаходиться десь дуже далеко. У кожного є інтрижка на стороні — ось туди і спрямовані помисли подружжя. Щоб уникнути незручних моментів, подружжя вирішило запросити на свято друга чоловіка і приятельку дружини. Ось це і була їхня головна помилка... втім, без цього проколу сюжет п'єси не склався б в інтригуючий гумористичний пасьянс!

Артисти народні та улюблені

Всі квитки на вистави Євгена Паперного купують тому, що ім'я артиста — гарантований знак якості. Не перше десятиліття народний артист України радує глядача з театральної сцени і кіноекрану. Його колега Назар Задніпровський, що носить те ж саме почесне звання, на час покине звичний пост в театрі ім. Івана Франка, щоб приєднатися до комедійної антрепризи. З ролями чоловіка і його друга розібралися, перейдемо до жіночої половини акторського складу! У постановці візьмуть участь зірка столичного театру «Актор» Христина Синельник, а також молода актриса Аліна Безуханич — ця ефектна блондинка запам'яталася глядачам виступом в тандемі з Ольгою Сумською у виставі «Боїнг-Боїнг».

Замовити і купити квитки на "Сюрприз" в місті Київ, (Центр Культури і Мистецтв) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону