Найближчі концерти Ансамбль им. П.П. Вирского

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ансамбль танцю ім. Павла Вірського

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ансамбль танцю ім. Павла Вірського,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ансамбль танцю ім. Павла Вірського

Згорнути >

Не так давно в українському календарі з'явилося свято, покликане зберегти етнічний народний одяг. У 2019 День Вишиванки святкується 16 травня. І у нас вже є прекрасний план, як відзначити цю подію. Пропонуємо вам після традиційного параду вишиванок в центрі міста відправитися на концерт ансамблю імені Павла Вірського. Яскраве танцювально-музичне шоу відбудеться 16 травня в Палаці Україна о 19:00.

Барвистий вибух танцю і пісні

Виступи ансамблю ім. П. Вірського подібні подорожі в часі. На кілька годин ви потрапляєте в автентичну культуру українських народних костюмів, танців і музики. На одній сцені для вас виступає колектив, який складається з більш ніж сотні артистів! На чолі — геніальний хореограф, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії України ім.Т.Шевченка Мирослав Вантух. Грація, майстерність, харизма, буря енергії просто захоплюють подих. Відчути всю силу народного танцю можна буде вже 16 травня, якщо купити квитки на концерт ансамблю ім. Павла Вірського на нашому сайті.

Більше 80 років творчості

Ансамбль існує з 1937 року і до цих пір веде активну творчу діяльність і популяризує українське хореографічне мистецтво не тільки на батьківщині, але і за кордоном. Стародавні і сучасні танці різних регіонів України відображають нинішні тенденції і народну культурну спадщину. За 81 рік діяльності колектив встиг змінити понад 1000 учасників, представити свої неймовірні шоу в більш ніж 60 країнах світу, серед яких США, Франція, Італія, Бразилія, Корея, Португалія, Японія, Китай, Бельгія, Іспанія, Швейцарія та інші. Кожен виступ виконується у супроводі симфонічного оркестру.

Як завжди, для київських глядачів ансамбль готує унікальне шоу, яке вразить своїм професіоналізмом, відточеними рухами, як в одному точному механізмі. Вас чекає барвистий вибух енергії танцю і пісні, колоритні костюми, продумані до дрібниць. Не пропустіть незабутнє шоу від ансамблю ім. П. Вірського 16 травня під Палаці Україна. Приходьте у вишиванках!

Замовити і купити квитки на "Ансамбль танцю ім. Павла Вірського" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 травня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону