Найближчі концерти P.O.D. (П.О.Д.)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про P.O.D. (П.О.Д.),
натисніть на кнопку:

Подробиці P.O.D. (П.О.Д.)

Згорнути >

Візит кожного американського артиста в Україну — на вагу золота, адже їм доводиться долати на шляху океан і половину континенту. Ну а коли приїжджають мегапопулярні зірки, просидіти вечір вдома і не побувати на концерті — страшний смертний гріх! Хлопці з команди P. O. D. (П. О. Д.) підтвердять, не дарма ж вони спеціалізуються на християнському року! Музиканти привезуть нам фірмовий мікс з різних стилів, фанати цінують їх як раз за те, що вони не зациклюються на чомусь одному. Хочете найчистішого Каліфорнійського репкор-стейку з кров'ю та підливою з альтернативного ню-металу, та ще й з гарніром із реггі? Тоді не шукайте це в меню найближчого ресторану — краще відразу купити квитки на концерт P. O. D. (П. О. Д.)!

Гурт із назвою в стилі нуар

Похмурий декаданс просочує всю творчість справжніх металістів, і звісно, він повинен відбиватися в самій назві колективу — його візитній картці. Ось і під загадковою абревіатурою P. O. D. ховається невеселий термін з лексикону страхових і похоронних бюро. Вираз «Payable On Death» фахівці перекладають українською як «Виплата в разі смерті», тобто ті самі гроші, яких уклавший договір клієнт ніколи вже не побачить :) Хлопцям з P. O. D. завжди нудно було сидіти в офісі (інакше вони б вибрали іншу кар'єру), тому термін вони інтерпретують у наповненій образами християнській моралі. Здогадалися? Та сама особиста жертва сина божого, якою він сплатив сумарний гріх людства. Якщо ви теж цінуєте багатозначні вирази та любите розшукувати приховані смисли в текстах, то концерт P. O. D. (П. О. Д.) в Києві 17 березня 2019 року о 19:00 на сцені Stereo Plaza (Стереоплаза) доставить вам інтелектуальне задоволення або навіть призведе до релігійного екстазу!

P. O. D. в кіноіндустрії

Щоб почути епічне звучання цього гурту, зовсім не обов'язково скуповувати всі квитки на концерти P. O. D. (П. О. Д.) або ганятися за раритетним вінілом в музичних магазинах. Хлопці з гарними мелодіями і філософською лірикою прославилися ще як творці саундтреків до касових голлівудським блокбастерів. Це саме ними виконані мелодії, що прикрашають «Лара Крофт, розкрадачка гробниць — 2», «Матриця: Перезавантаження» і «Відьма з Блер 2: Книга Тіней». Всього ж квартет взяв участь в звуковому оформленні майже десятка фільмів, а до Києва привезе нові пісні з альбому «Circles», випущеного в минулому році.

Замовити і купити квитки на "P.O.D. (П.О.Д.)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону