Найближчі концерти Макс Корж

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Макс Корж,
натисніть на кнопку:

Подробиці Макс Корж

Згорнути >

Один з найбільш популярних сучасних реп-виконавців всього пострадянського простору оголосив концерт у Києві! Для українських фанів цей анонс був дуже довгоочікуваним і став справжнім сюрпризом, так як раніше співакові був заборонений в'їзд в Україну. Але політична обстановка і розбіжності влади і співака не зменшили любов його фанів. Для Коржа клуби вже давно стали тісними, тому прийшов час для нового виклику — концерт пройде на стадіоні «Динамо» 20 червня о 19:00.

Підтримка українських фанів

У минулому році Макс Корж вже виступав на стадіоні в Одесі. Тоді він пообіцяв незабаром влаштувати ще більш масштабний і яскравий двіж для українських шанувальників. Він дотримав свого слова, і квитки на концерт Макса Коржа в Києві вже можна купити на нашому сайті. Кожен його концерт дає неймовірний заряд драйву та енергії, ніхто не стоїть на місці, все відриваються і танцюють, як в останній раз. Саме за свою харизму і енергетику, спілкування з публікою і максимальну віддачу залу, Макс заслуговує стадіони шанувальників не тільки на батьківщині, але й у сусідніх країнах.

Екскурс в історію

Активно набирати популярність артист почав після випуску першого синглу «Небо поможет нам» і відео на нього в 2012 році. Тоді хіт блискавично розлітався соц. мережами і радіостанціями, звучав в клубах, в торгових центрах і в плеєрах кожного меломана. Після виходу першого альбому під назвою «Животный мир» в тому ж році, Корж почав давати концерти не тільки Білорусії, але і в Україні. Другий альбом «Жить в кайф», який вийшов в 2013 році, став ще більш успішним. З нагоди презентації нової платівки, Корж став першим білоруським артистом, який зібрав найбільший майданчик країни (13 тисяч чоловік). Зараз у Макса 5 альбомів, більше 20 кліпів, безліч хітів і величезна фан-база.

У 2017 році Корж успішно зібрав київський Палац Спорту, тому немає сумнівів, що на стадіоні теж буде аншлаг. Не пропустіть довгоочікувану подію, яка точно запам'ятається вам надовго — концерт Макса Коржа 20 червня на столичному стадіоні «Динамо». Давайте жити в кайф!

Замовити і купити квитки на "Макс Корж" в місті Київ, (Стадіон "Динамо") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 червня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону