Найближчі концерти Ляпіс 98 — квитки на концерти Сергія Міхалка і Ляпіс 98 в Києві. Афіша з розкладом на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Сергій Міхалок і група Ляпіс 98

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Сергій Міхалок і група Ляпіс 98,
натисніть на кнопку:

Подробиці Сергій Міхалок і група Ляпіс 98

Згорнути >

Особистість білоруського музиканта Сергія Міхалка вельми різностороння. Йому вистачає натхнення і сил на різні музичні проекти. На щастя для шанувальників групи «Ляпіс Трубецькой», яка розпалася, улюблені пісні знайшли нове життя в проекті «Ляпіс 98». Кожен їхній концерт — яскраве і запальне шоу, яке викликає приємну ностальгію, адже ці пісні знають всі. Концерт Сергій Міхалок і група Ляпіс 98 відбудеться в Одесі 19 квітня 2019 року в Театрі музкомедії, початок о 19:00.

Родоначальники радикального шансону

Самі учасники називають свою групу «оркестр родоначальників радикального шансону». Ну а ми знаємо її по хітам «Евпатория», «Ты кинула», «Капитал», «Раенька» і багатьом іншим, які звучать на кожному весіллі або на подвір'ях під гітару. Адже кожна пісня — це історія, близька і зрозуміла кожному з нас. Як зізнається сам Міхалок, йому подобається дарувати радість і веселощі людям, бути «клоуном» на сцені і співати свої пісні. У цьому проекті від співає із задоволенням і з душею саме те, що йому самому цікаво. Вся група на сцені віддається на всі 100%, і цю енергетику передає кожному присутньому в залі. Тому виступи збирають повні зали у всіх містах України і Білорусії, а всі квитки на концерти групи «Ляпіс 98» продаються дуже швидко. Не рекомендуємо відкладати з покупкою, адже цілком імовірний солд аут.

Історія проекту

Група «Ляпіс 98» виникла в 2016 році музикантами з групи «Brutto» і колишніми учасниками групи «Ляпіс Трубецькой». Хоча проект був в планах ще з 2010 року. Основний репертуар колективу — хіти групи «Ляпіс Трубецькой» 90-х, 2000-х років. Це саме ті пісні, які принести славу Михалку і його команді. Також була написана абсолютно нова пісня під назвою «Брежнєв», а пізніше знятий кліп. Зараз група активно гастролює на своїй батьківщині і за кордоном.

Відвідати концерт оркестру «Ляпіс 98» — кращий варіант зустріти весну весело і незабутньо. Приходьте з друзями і близькими та проведіть вечір танцюючи і підспівуючи улюблені пісні 90-х в Театрі музкомедії.

Замовити і купити квитки на "Сергій Міхалок і група Ляпіс 98" в місті Одесса, (Одеський академічний театр музичної комедії) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону