Найближчі концерти The Bohemians (Богеміанз)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Bohemians. A Night of Queen / Богеміанз. Ніч Квін,
натисніть на кнопку:

Подробиці The Bohemians. A Night of Queen / Богеміанз. Ніч Квін

Згорнути >

У свій час кожен концерт гурту Queen був святом, феєрією, карнавалом, дружньою вечіркою, на якій навіть незнайомці моментально ставали братами-сестрами навік. Харизматичного і талановитого Фредді більше немає з нами, але це не означає, що чари закінчилися, пора розходитися по домівках і занурюватися в нудну рутину повсякденності... the show must go on! Так, шоу продовжиться за участю інших артистів, але зі знайомими на пам'ять піснями. Бажаєте приєднатися? Тоді потрібно купити квитки на концерт The Bohemians. A Night of Queen / Богеміанз. Ніч Квін.

Майже як Меркюрі

Впізнаваний стиль — ось за що любили і цінували легендарних британських рокерів. Нестримну енергетику Фредді Меркюрі навряд чи вдасться відтворити кому-небудь з нині живучих, зате музика, манера виконання та оригінальні костюми всіх учасників гурту обов'язково будуть на концерті The Bohemians. A Night of Queen / Богеміанз. Ніч Квін в Києві 17 березня 2019 року о 19:00 в Caribbean Club (Карібіан Клуб). Звичайно, приміщення концертного залу менше, ніж стадіон «Уемблі», але натхненним фанатам різниця буде не так вже помітна: артисти старатимуться!

Богемія, Богемія…

Всі квитки на концерти гурту The Bohemians купують фанати Queen, тому що для них це найкраща можливість знову повернутися в славні 1990-ті, коли лідер колективу ще був живий. Повірте, це краще, ніж записи гурту на YouTube — ефект присутності цілковитий. Шоу складатиметься з двох частин: у першому акті офіційний триб'ют-колектив The Bohemians, що працює на сценах Великобританії і всього світу з 1996 року, відтворить виступ наших кумирів на стадіоні «Уемблі» в 1986 році (епоха незабутніх композицій «Killer Queen» та «A Kind of Magic»). Друга частина концерту присвячена останнім рокам творчості колективу з Меркюрі на чолі, вона прославилася поп-гімнами «I Want it all» і найпам'ятнішою цитатою про те, що шоу має тривати! До речі, а відвідувачі зможуть почати веселощі задовго до того, як артисти вийдуть на сцену. Двері Caribbean Club відкриються для гостей о 18:00, щоб всі змогли без зайвої суєти зайняти місця, вивчити меню і зробити перше замовлення :)

Замовити і купити квитки на "The Bohemians. A Night of Queen / Богеміанз. Ніч Квін" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону