Найближчі спектаклі Олександр Жила — квитки на виступи Олександра Жили в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Патріс,
натисніть на кнопку:

Подробиці Патріс

Згорнути >

XX століття — епоха гучних гасел і пафосних промов, коли навіть слово «батьківщина» прийнято було писати з великої літери для особливих випадків. У наш час еміграція вже не вважається зрадою, і безліч українців знаходять новий «рідний край» на американському або навіть австралійському континентах. Але пам'ять поколінь не відпускає — і ось вже канадська діаспора влаштовує парад вишиванок... та що там, знаменита колекція Valentino з елементами нашого національного фольклору наробила стільки галасу! Значить, «знайти себе» можна в будь-якій точці земної кулі? Ось в такі пошуки і пропонує нам пуститися трупа Театру «Актор», але для цього потрібно купити квитки на виставу «Патріс».

Оновлений репертуар

Патріотична трагікомедія «Патріс» в Києві 17 березня 2019 року о 19:00 в театрі «Актор» — це апетитний свежачок для любителів сучасної драматургії. У репертуарі театру він з'явився в минулому році, іншими словами, п'єса абсолютно нова, а значить, трупа грає її особливо натхненно. Окремий інтерес у глядачів викликає ще і формат постановки: модне слівце «вербатім» ще навіть не у всіх столичних театрах вивчили, а в «Акторі» подібна документалістика прижилася з успіхом. Ось і «Патріс» є однією з п'єс, які не вигадані від початку до кінця, а створені на основі реальних історій, розказаних нашими сучасниками в інтерв'ю просто на вулиці. Так-так, нинішні драматурги саме так і збирають матеріал — зупиняють випадкових перехожих і ганяють по опитувальному листку. У цій виставі двоє журналістів вийшли пошукати правду життя на київському вокзалі, а 20 незнайомців розкривали перед ними душу.

Пісні, бійки, матюки ...

... це присутнє в наших реаліях, а значить, потрапить в сюжет. Власне, всі квитки на вистави Театру «Актор» і купують, щоб подивитися на мистецтво без цензури! А демонструвати мистецтво будуть Ярина Гордієнко (в ролі дівчини з конем), Петро Русаненко з Ігорем Чебаном (в ролі поліцейських), Олександр Жила (в ролі Кості), а також Марія Рябошапка, Володимир Кокотунов та інші — шоу вийде масовим і триватиме півтори години ! Сценарій до нього написали Сергій Анцелевіч з Дмитром Богославским і Віктором Красовським, режисирував постановку Дмитро Захоженко.

Замовити і купити квитки на "Патріс" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону