Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Ліга Сміху 2019: другий етап

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга Сміху 2019: другий етап,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга Сміху 2019: другий етап

Згорнути >

«Ліга Сміху» — другий за рейтингом ТВ-проект в імперії «Квартал 95», а значить і на всьому українському телебаченні. «Ліга» поступається хіба що «Вечірньому Кварталу». Але в 2019 році у цього формату є шанс наздогнати і перегнати квартальних зубрів гумору, тому що країну чекають вибори Президента, а слідом і початок передвиборної гонки в Верховну Раду. Втомлені від політики українці напевно захочуть більш легкого і чистого гумору, чим «Ліга» і славиться. Крім того, набирає обертів Студентська Ліга, а значить якість жартів буде рости. Всі квитки на «Лігу Сміху» ви знайдете на персональній сторінці виконавця, а тут пропонуємо купити квитки на концерт «Ліга Сміху: другий етап». Щоб було зрозуміло, пояснимо: йдеться про гру на виліт серед команд, які взяли собі в підопічні судді проекту.

Правила «Ліги Сміху»

Проект відкривається традиційним шоу в Одесі, куди з'їжджаються претенденти на участь у всеукраїнському Чемпіонаті гумору. Серед кількох десятків команд судді вибирають найбільш перспективних хлопців — це ті гумористи, які потраплять до ефірів. Потім команди обкатуються на великій сцені — кожен суддя бере собі дві команди. Ось між ними і починається справжня битва, свідком якої ви і можете стати. Шоу «Ліга Сміху: другий етап» відбудеться 19 та 21 березня 2019 року о 19:00 в МЦКМ «Жовтневий палац».

Крім того, проводяться Зимовий і Літній Кубки, володіти якими не менш престижно. Після успіхів у Лізі або Кубку команда по суті стає окремим творчим колективом, гастролюючим по країні самостійно. Деякі учасники вливаються у велику родину «Квартал 95» і беруть участь в інших проектах компанії. Як розумієте, перспективи перед гумористами відкриваються ширше нікуди, тому на кожному етапі ми спостерігаємо безкомпромісну боротьбу.

Судді

Для суддів перемога в проекті — питання престижу. З огляду на те, що до складу журі включаються зірки, для яких питання визнання і слави — головний двигун, додаткової мотивації зубрам українського шоу-бізнесу не потрібно. Крім того, багато хто хоче взяти реванш за минулі поразки. Поки що найщасливішим наставником можна назвати Ласточкина — він двічі виводив свої команди в фінал і двічі перемагав. Правда, один раз чемпіонський титул довелося розділити. До речі. Не виключено, що в новому сезоні ми побачимо перестановки в тренерському корпусі, хоча, здається, Зеленський задіяв вже всіх зірок, які володіють виключним почуттям гумору. Що ж, подивимося, нас більше хвилює якість гумору і поки що «Ліга» нас не розчаровує. Рекомендуємо заздалегідь купити квиток на шоу «Ліга Сміху: другий етап» — в Києві чемпіонати гумору користуються підвищеним інтересом, тому квитки на найкращі місця розлітаються миттєво.

Замовити і купити квитки на "Ліга Сміху 2019: другий етап" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону