Найближчі спектаклі Наталя Сумська — квитки на спектаклі з Наталею Сумською в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Незрівнянна (Несравненная),
натисніть на кнопку:

Подробиці Незрівнянна (Несравненная)

Згорнути >

Іноді артистові потрібен неабиякий талант лише для того, щоб зіграти... талановитого артиста! Звучить абсурдно? Вся творчість героїні п'єси «Незрівнянна» виглядає суцільним абсурдом — ну хіба може бути успішною співачка, якій ведмідь на вухо наступив, а голос не пропав... його й зовсім не було?! Але сильній особистості ці недоліки не завадили стати зіркою, а блискучій Наталії Сумській образ героїні-невдахи допоміг стати ще відомішою і популярнішою. Хочете знати, як неможливе стає можливим? Тоді треба негайно придбати квиток на виставу «Незрівнянна»!

Викресліть слово «невдача» з лексикону

Для позитивно мислячої людини перешкод не існує — саме такою людиною була дивачка Флоренс Фостер Дженкінс. Американка жила на рубежі ХІХ і ХХ століть, коли андеграундом в мистецтві і не пахло, а жінці належало або блищати талантом, або, за відсутності такого, животіти сірою мишкою. Вона стала не просто прототипом для вистави «Незрівнянна» в Києві — Наталя Сумська грає саму Флоренс, жінку, якій так хотілося стати зіркою, що довелося за власні кошти давати концерти, бо за квиток ніхто добровільно не заплатив би. Втім, для тієї, хто успадкував мільйонні статки, це не стало проблемою. Вона була нікчемною піаністкою через відсутність слуху і почуття ритму. Коли Флоренс розспівувалася перед концертом, особливо вразливі акомпаніатори втрачали свідомість. А міс Дженкінс переступала через їхні бездиханні тіла і йшла на сцену!

Королева і свита

Вистава «Незрівнянна» пройде 9 квітня 2019 року о 19:00 в Театрі ім. Івана Франка у досить незвичному форматі: це щось середнє між буфонадою і мюзиклом, причому кількість оркестрантів більша, ніж безпосередньо акторів! Таким чином, у свиті королеви Флоренс-Наталі ще четверо акторів-помічників і 20 музикантів з оркестру театру. До речі, один з таких характерних акторів — Анатолій Хостікоєв, чоловік примадонни Сумської і режисер постановки. Саме він, прочитавши в 2005 році п'єсу Пітера Квилтера, закохався з першого погляду і зрозумів, що ця роль має належати його дружині. Плани виношувалися більше 10 років, а результат вже готовий дивувати глядачів! До речі, на цій сцені українська театральна примадонна зачаровує багатьма ролями, які варті вашої уваги... а всі квитки на вистави Наталі Сумської можна придбати у нас.

Замовити і купити квитки на "Незрівнянна (Несравненная)" в місті Київ, (Театр імені І. Франко) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 9 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону