Найближчі спектаклі Бориса Георгієвського

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Котлета по-київськи (спектакль-концерт)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Котлета по-київськи (спектакль-концерт),
натисніть на кнопку:

Подробиці Котлета по-київськи (спектакль-концерт)

Згорнути >

Музика об'єднує людей незалежно від мови і національності. Пісня викликає близькість і емоційний зв'язок між людьми. На концерті-виставі «Котлета по-київськи» ви переконаєтеся, що музика — інтернаціональна мова. Відомі і улюблені пісні українською, російською, єврейською (ідиш) мовами виконають артисти з різних країн, пов'язані спільною багатою культурною спадщиною. Вистава відбудеться 16 березня в Центральному Будинку офіцерів. Початок о 19:00.

Кращі Одесько-подільські пісні

Ніщо так точно не зможе передати яскравий колорит Одеси, як вуличні пісні, які іноді містять жаргон і нецензурну лексику, але такі щирі і улюблені. На жаль багато з них було забуто і втрачено до наших часів, але знайдеться ще кілька сотень пісень, які до сих пір зберігають дух часу. Кращі Одесько-подільські пісні ви почуєте на концерті «Котлета по-київськи»: «Як то по проспекту», «Лимончики», «Мурка», «Коли ліхтарики гойдаються нічні», «Ах, Одеса, перлина біля моря», «А без Подолу Київ неможливий» і багато інших. У них закладено тонкий гумор, любов і правда життя. Все це можна буде відчути 16 березня, всі квитки на виставу-концерт «Котлета по-київськи» можна купити у нас на сайті.

Кращі артисти

Кращі артисти зберуться в цей вечір, щоб порадувати вас знайомими мелодіями і куплетами, які ви знаєте напам'ять. Артист Київського Молодого театру, Заслужений артист України Борис Георгієвський буде вражати своїм потужним голосом і неймовірною енергетикою. Актриса тель-авівського Театру єврейської пісні Марина Якубович буде захоплювати вас своїм чудовим вокалом. Її манера виконання вирізняється яскравим фольклорним колоритом. Співає вона на ідиш, українською та російською мовами. Корінний одесит, актор Київського театру поезії та пісні ім. В.Висоцького Іцхак Авербух, як ніхто інший передасть атмосферу вуличної музики. Піаніст-віртуоз, виконавець пісень з репертуару Леоніда Утьосова та Вадима Козина, естради 1950-60-х років Лев Сандюк представить твори міського фольклору у власному аранжуванні.

Не пропустіть яскравий спектакль-концерт музики 20-30 років минулого століття 16 березня в Будинку офіцерів.

Замовити і купити квитки на "Котлета по-київськи (спектакль-концерт)" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону