Найближчі спектаклі Театр «Браво» — квитки на вистави театру Браво в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про I Love на валізах (Ай Лове),
натисніть на кнопку:

Подробиці I Love на валізах (Ай Лове)

Згорнути >

Хоча історії відомі випадки пристрасної любові в зрілому віці, все ж публіка відноситься до молодят 60+ з певною недовірою або в крайньому випадку поблажливістю. Однак якщо факт є, то чому б не створити п'єсу, адже драматургія в наявності. А щоб додати сюжету гостроти, драматург поміщає зрілу пару в критичні обставини. Отже, у нас тут комедія — можливо сварка і скандал, а може і ні. Вона зібрала валізи і вирушає ... (хотілося сказати до мами, але в даному контексті це звучить двозначно, бо у людей старше шістдесяти батьки, як правило, не хотіли б, щоб їх турбували :) Словом, вона з валізами і в дверях, а він всіма силами намагається її зупинити. Краще сюжету до Дня Закоханих не придумати. Вистава «I Love на валізах» відбудеться 23 лютого 2019 року о 19:00 в театрі «Браво», де знають толк в нетривіальних комедійних сюжетах.

Автора!

Американського драматурга і сценариста Річарда Баєра можна назвати архітектором американського телебізнесу, стандарти якого поширилися на всю Планету. Ця людина створила десятки шоу, за лекалами яких досі знімають ТВ-передачі, шоу і ситкоми. Театром Майстер зайнявся вже в зрілому віці — перша ж його комедія пройшла з великим успіхом. Як ви вже здогадалися, саме цю п'єсу і покажуть в цей вечір. Нам же залишається купити квиток на виставу «I Love на валізах» і отримати колосальне задоволення від гри акторів. Їх, до речі, на сцені не багато, але емоцій вистачить на всю королівську рать. Подробиці сюжету читайте нижче.

Фабула

Вони вдовці — він і вона. Знають один одного років сто, а може і більше :) Довгі дружні відносини поступово перетворилися в любов з усіма супутніми емоціями. Відзначимо, що автор п'єси — доктор психології, тому сюжет розіграно неймовірно тонко і природно. Інакше б «Браво» просто не взялися за цю історію — художній керівник театру Любов Титаренко вибирає тільки гостросюжетні твори. Якщо ви ще не знайомі з творчістю київського колективу, то сильно рекомендуємо — всі квитки на вистави театру «Браво» ви знайдете у нас. Звичайно, любов в такому віці — випробування. Але герої з цим справляються. Всім любителям легких і дотепних комедій рекомендуємо купити квиток на виставу «I Love на валізах» — в Києві цю геніальну п'єсу більше ніхто не показує.

Замовити і купити квитки на "I Love на валізах (Ай Лове)" в місті Київ, (Київський драматичний театр "Браво") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону