Найближчі виступи Національний цирк України

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий»

Згорнути >

Від чорного до білого, від веселого сміху до вигуку у захваті, від рівня арени до найвищої точки куполу — шоу-програма Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий» в Києві дивує несподіваними контрастами. Це видовище принципово нового формату, і навіть якщо вам раніше частенько доводилося бувати в знаменитому будинку на столичній площі Перемоги або під шатром шапіто, повірте, подібного ви ще не бачили!

Цирк + адреналін

Вистава, яка лише розважала малюків, залишилася в минулому, зараз артисти демонструють трюки на межі людських можливостей, у глядачів дійсно створюється відчуття, ніби вони потрапили на знімальний майданчик в Голлівуді, тільки спецефекти проявляються вже по ходу дії. Подібний приємний шок кияни відчули, коли на головній арені країни раптом забили багатометрові фонтани. Це було видовищно, але абсолютно безпечно. Настав час додати побільше азарту: той, хто купить квитки в цирк Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий», побачить абсолютно безстрашних акробатів і мотогонщиків, які ризикують життям в кожну хвилину виступу! Це вразить навіть незворушних дорослих, ну а дітвора і поготів буде в захваті. До речі, для юних глядачів до 5 років можна не купувати окремі квитки, вони подивляться шоу без надання місця (на руках у супроводжуючих дорослих).

У цьому шоу можливо все!

Всі квитки на вистави Національного цирку України можна вдумливо і без поспіху купити на нашому сайті: програма режисера Дмитра Туркеєва йде кілька тижнів, так що вибрати зручний день і годину — не проблема. Цирк Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий» німецький, але колектив у ньому міжнародний. Зверніть увагу на відчайдушного акробата з Мексики, що виконує смертельно небезпечні трюки на висоті 16 метрів! Протягом 2 годин 40 хвилин перед глядачами виступатимуть колумбійські артисти з номером «Колесо смерті» - це вищий пілотаж каскадерського мистецтва, а гуру з Індії познайомить з чудесами антологічної йоги. Лауреати паризьких і римських фестивалів представлять на суд глядачів запальні танці з чотириногими дамами і кавалерами. Мотофрістайлери з команди Mad Flying Bikers продемонструють мертві петлі та інші трюки під куполом, а їхні колеги осідлають не залізних, а справжніх живих скакунів. У баттлі на підкидних дошках саме глядачам належить вирішити, чия команда перемогла — кому похлопають голосніше, той і чемпіон!

Замовити і купити квитки на "Black and White (Блек енд Вайт) «Чорний і білий»" в місті Київ, (Національний цирк України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 квітня 2019 16:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону