Найближчі концерти Київ Метрополіс Окестра

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Vivaldi (Вівальді) Пори року

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Vivaldi (Вівальді) Пори року,
натисніть на кнопку:

Подробиці Vivaldi (Вівальді) Пори року

Згорнути >

Концерт «Vivaldi (Вівальді) Пори року» в Києві — це рівень виконання популярних класичних творів, якому позаздрили б кращі європейські оркестри провідних опер і філармоній. Найтоповіші південнокорейські солісти і найіменитіший диригент Австрії зізналися, що їхня мрія — співпрацювати з українським колективом Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра)! Якби великий італієць Вівальді жив в нашу епоху, він би напевно пишався, що саме ці музиканти виконують його твори. Ну а меломанам потрібно просто купити квиток на концерт «Vivaldi (Вівальді) Пори року», в якому візьмуть участь герої нашого часу!

Дивовижний оркестр

Не дарма кажуть, що якщо немає приводу для свята, його можна придумати. Незвичайний київський оркестр намагається тішити шанувальників виступами, приуроченими до кожного «червоного» дня календаря. Мало того, музиканти ще й вітають кожну пору року — а що дивного, адже вони самі великі шанувальники цього композитора та його однойменного «всесезонного» твору?! Загалом, гастрольні плани колективу розписані на рік вперед, а щоб не пропустити їхні виступи, пам'ятайте: всі квитки на концерти Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра) продаються на нашому сайті.

Хай живе різноманітність!

Цей колектив — частий гість у нашій рубриці «класика», але... вірність традиціям не завжди вдається зберігати :) Так що оркестранти виконують і сучасну музику. Танго і джаз? Чому б ні! Шедеври Астора П'яцолли вражаюче звучать у виконанні симфонічного оркестру. А може, вам вже вдалося побувати на виступі Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра), присвяченому кращим голлівудським кінохітам. «Оскароносні» фільми завжди відрізняються чудовою музикою, яка гідна того, щоб звучати сольно, а не тільки «за кадром».

Міжнародна команда

Концерт «Vivaldi (Вівальді) Пори року», який відбудеться 24 лютого 2019 року о 19:00 в Будинку архітектора — це частинка великої шоу-програми «Проект Вівальді» у величезному репертуарі Kyiv Metropolis Orchestra (Київ Метрополіс Окестра). Хоча в назві колективу фігурує «столична нотка», далеко не всі тут корінні кияни. Оркестр заслужив славу завдяки диригентам Курту Шміду, YOUNGDAE YOO і YOUNGKEUN KIM, скрипачки Катрін Росса, солістці Сусанні Чахоян. Пристрасть до музики допомагає їм знаходити спільну мову з колегами-українцями.

Замовити і купити квитки на "Vivaldi (Вівальді) Пори року" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону