Найближчі спектаклі Театр тіней "Teulis" (Теуліс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Театр тiней "TEULIS",
натисніть на кнопку:

Подробиці Театр тiней "TEULIS"

Згорнути >

Шоу проноситься на одному диханні — глядач потрапляє в анфіладу реальностей, які вислизають, перед очима проносяться сюжети і герої ніби це не живі люди, а ртуть або цифрові персонажі. Важко уявити, що людське тіло здатне замінити комп'ютерну графіку — зазвичай відбувається навпаки. Однак це так. Приємно, що у театру київська прописка. Але через щільний графік гастролей по всьому світу на батьківщині артисти бувають рідко, тому рекомендуємо поспішити купити квиток на шоу театру тіней Teulis (Теуліс) — в Києві їх завжди чекають з нетерпінням і для всіх бажаючих квитків може не вистачити.

Найдавніше мистецтво

Понад півтора тисячоліть існує театр тіней. Однак тільки з розвитком сучасних технологій дійовими особами стали люди. До цього 17 століть поспіль тінь на напівпрозоре полотно відкидали плоскі картонні фігурки. Пластика людського тіла додала видовищності тому, що відбувається на білому екрані, а можливості проектування і ультрасучасне світлове обладнання перетворили стародавнє мистецтво в шоу.

Чи могли піддані китайського імператора Ши Чжі, які заворожено витріщалися на полотно з рисового паперу, припустити, на що перетвориться їх забава через 1700 років? Навряд чи, так само як і нам сьогодні важко уявити життя при каганці під паперовим абажуром. Вистава театру тіней Teulis відбудеться 3 березня 2019 року о 19:00 у Національній музичній академії України ім. Чайковського. Всі квитки на вистави театру тіней Teulis ви завжди знайдете у нас.

Ши Чжи та інші представники імператорських династій схвалюють

Teulis — переможці численних талант-шоу в різних куточках Європи, які зуміли своєю тінню затьмарити найталановитіших музикантів і танцюристів. Довівши до досконалості мистецтво відкидати тінь, артисти пішли ще далі — поєднали традиційну естетику театру тіней, цирк, сучасні сценічні технології і голлівудський розмах. Усім шанувальникам яскравих, незвичайних і емоційних шоу рекомендуємо не пропустити виступ колективу. Приходьте, не пошкодуєте. Тільки поспішіть купити квитки на шоу театру тіней Teulis.

Замовити і купити квитки на "Театр тiней "TEULIS"" в місті Київ, (Київська консерваторія ім. П.І. Чайковського) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону