Найближчі концерти Камерный ансамбль «АртеХатта»

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Таємниці старого Відня,
натисніть на кнопку:

Подробиці Таємниці старого Відня

Згорнути >

У день народження Вольфганга Амадея Моцарта по культурних світових столицях прокочується хвиля моцартовских концертів, масштаб яких можна порівняти хіба що зі знаменитими Штраус-концертами, присвяченим іншому великому уродженцю Відня. Приємно, що Київ не відстає від Лондона, Токіо або Нью-Йорка: концерт «Таємниці старого Відня» відбудеться 26 січня 2019 року о 12:00 в Будинку архітектора. Твори класика виконає талановита Мирослава Которович разом зі своїм камерним оркестром. Всі квитки на концерти ансамблю «АртеХатта» шукайте на персональній сторінці цього колективу.

Мирослава Которович і її Ансамбль

Про Моцарта більшість людей Планети, звичайно, чули :) Тому ми приділимо більше уваги музикантам, які вийдуть на сцену в цей вечір. Мирослава Которович з родини великих музикантів — скрипаля Богодара Которовича та арфістки Наталії Кметь, тому не стати музикантом Мирослава не могла. Після перемог на фестивалях і гран-прі в різноманітних конкурсах скрипалька виконує соло в ансамблі «Київська Камерата», гастролює зі знаменитими музикантами по всьому світу, а потім стає викладачем Національної музичної академії України. Наступним кроком стало створення власної майстерні — камерного ансамблю «АртеХатта».

Колектив створено в 2013-му році. До сьогоднішнього дня музиканти відзначилися в різних цікавих проектах, причому репертуар не обмежувався виключно класикоютанго і джаз для «АртеХатти» також рідні напрямки. Різноманітність музичних стилів і участь в незвичайних проектах тільки окриляють музикантів. У цей вечір колектив вийде в бойовому складі на чолі зі своїм керівником Мирославою Которович. Нам же залишається купити квиток на концерт «Таємниці старого Відня» і зануритися в атмосферу великого міста зразка 250-річної давності.

Програма вечора

Крім музики іменинника Вольфганга Амадея Моцарта ми почуємо твори інших великих віденців — Гайдна, Шуберта, Штрауса... Організатори зібрали в одну програму самі відповідні для торжества твори великих і безсмертних композиторів, яких дав світу Відень. Програма розрахована на дітей і дорослих, адже ця музика не визнає не лише кордонів, а й вікового цензу. Усім шанувальникам камерної музики рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт «Таємниці старого Відня» — в Києві у ансамблю «АртеХатта» вже утворилася армія шанувальників і на всіх бажаючих квитків може не вистачити.

Замовити і купити квитки на "Таємниці старого Відня" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 січня 2019 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону