Найближчі спектаклі Театр Антреприза - квитки на вистави театру Антреприза в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія По той бік кохання

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про По той бік кохання,
натисніть на кнопку:

Подробиці По той бік кохання

Згорнути >

Напевно ви теж помітили, що театр останнім часом перетворюється на легкий жанр? Комедії та мелодрами «складністю» сюжету рідко перевершують циркове шоу... а душа істинного театрала тим часом сумує за класикою. Вибір київського режисера Катерини Федоренко припав на творіння Жана-Поля Сартра. Тут вже не до жартів, адже герої п'єси опинилися в екзистенційному пеклі — як вам таке? Посмертні любовні муки краще, звичайно, спостерігати з боку, а не переживати особисто! Тим більше, що для цього всього лише потрібно купити квитки на виставу «По той бік кохання».

Найпопулярніше із Сартра…

Наповнена глибокою драмою і філософією вистава «По той бік кохання» в Києві 30 березня 2019 року о 19:00 в Будинку Архітектора поставлена за п'єсою «За зачиненими дверима» — цей твір Сартра частіше за інших надихав режисерів театру і кінематографа на сценічні та екранні втілення. Лаконічність сценографії не відволікає глядача, дозволяючи максимально зосередитися на грі акторів. Справа в тому, що це типова камерна п'єса: персонажі утримуються в одній кімнаті, вони не в силах покинути її!

Троє грішників

У посмертному ув'язненні опинилися дві жінки і чоловік — кожен з них скоїв за життя жахливе злодіяння, за що і був відправлений відбувати покарання до цієї філії пекла. Гарсен, журналіст за фахом, (його роль виконує Володимир Хмельов), знущався з дружини, капітулював перед жахами війни — не забуваємо, що п’єса створювалася в 1943-1944 роках. Інес (в її ролі Юлія Біловицька) зруйнувала любов кузена і довела до самогубства його кохану. Проступок аристократки Естель (персонажа втілює Катерина Федоренко) ще жахливіше — вона вбила власне дитя. Всіх трьох приводить по черзі в замкнену кімнату таємничий Коридорний (Віталій Цевменко), де вони приречені відчувати нескінченні муки, не в силах ані вбити один одного, ані вмерти самим. Забудьте про страшні обивательські картинки із полум'ям і сковорідками для грішників! Тут лише трохи жарко, але втратившим життя тілам фізичні страждання не так вже страшні. А ось бути приреченими на суспільство собі подібного — це і є справжній екзистенційний жах…

Замовити і купити квитки на "По той бік кохання" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону