Найближчі спектаклі Шоу "Точка G"

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Точка G

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Точка G,
натисніть на кнопку:

Подробиці Точка G

Згорнути >

Все, що буде відбуватися на сцені в цей вечір, залишається абсолютною таємницею навіть для учасників шоу. Перед глядачами постануть випускники «Школи комедійної імпровізації» і театру-студії «Чорний квадрат». Одним словом, на сцену вийдуть кращі учні Юрія Кляцкіна. Вони повернені на імпровізації. Їх мізки та інстинкти повністю заточені на непередбачені ситуації. Ця нова формація, що виникла восени 2018 го року, тільки набирає обертів, але в Києві про неї тільки й говорять. Всі квитки на шоу і вистави «Школи комедійної імпровізації» ви тепер завжди знайдете у нас. Шоу «Точка G» відбудеться 24 січня 2019 року о 19:00 в K.POINT (К. ПОИНТ)​. Обведіть цю дату червоним кружечком в календарі.

Детальніше про захід

Шоу грунтується на імпровізаційних іграх акторів. Гумор — обов'язкова складова. Обставини, сюжет і тема акторам не відомі — їх пропонують глядачі і від активності залу багато в чому залежить, куди виведе героїв ця крива. В цьому аспекті ховається секрет успішності подібного формату в США — шоу ніколи не буває однаковим, що трохи нагадує серіал з вертикальним сюжетом, де кожна серія має зав'язку, розвиток і фінал, або серіал-антологію, в яких кожна серія може існувати окремо. Якщо хочете якісно розважитися, рекомендуємо поквапитися і придбати квиток на шоу «Точка G».

Чому, точка G?

Як це часто буває в імпровізаційних шоу Юрія Кляцкіна (Sexуальное чтиво), назва лише почасти відповідає змісту. На початку це завжди провокація, але вже в процесі глядачеві відкриваються нові асоціації і паралелі, які випливають з назви проекту. Тут точка G стане для глядача відправним пунктом в розумінні альтернативних театральних шоу, а для артистів — точкою кипіння. Актори грають не по написаному, а згідно інтуїції. Щоб розвинути інстинкти в потрібному руслі, акторам доводиться довго і болісно вчитися. Відзначимо, що як і будь-яке вчення, володіння мистецтвом імпровізації змінює артиста назавжди. Якщо купити квиток на шоу «Точка G» в Києві, то відразу стане зрозуміло, чому.

Замовити і купити квитки на "Точка G" в місті Київ, (K.POINT (К. Поінт)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 січня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону