Найближчі концерти Національний президентський оркестр

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Оркестр при свічах

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Оркестр при свічах,
натисніть на кнопку:

Подробиці Оркестр при свічах

Згорнути >

Здається, новорічні свята дані нам для того, щоб легше було пережити найтемнішу і найбільш холодну пору року. Ось чому ми веселимося і запалюємо вогні — гірлянди в рідній домівці на ялинці ті феєрверки в небі. Пошуміли від душі в компанії друзів і родичів? А тепер напевно захотілося романтичного затишку? Тоді саме час купити квитки на концерт «Оркестр при свічах» для себе і коханої людини ;)

 

Свічки + вічна класика

Навряд чи серед музичних жанрів знайдеться хоч один більш різноплановий, ніж класична музика. Вона підійде для будь-якого темпераменту і настрою, будь-якої життєвої ситуації! На концерті «Оркестр при свічах» у Києві 20 січня 2019 року о 19:00 в Будинку художника репертуар підібраний ідеально, щоб створити романтичну атмосферу. Але відповідальними за романтику цього разу призначені не тільки знамениті композитори і талановиті музиканти: тільки уявіть собі, що невеликий затишний зал буде прикрашений справжніми свічками! Живе тремтяче полум'я та звучання інструментів симфонічного оркестру — таке поєднання здатне розтопити навіть крижане серце. Особисто ми не здивуємося, якщо після такого чудесного вечора дехто з гостей зробить довгоочікуване зізнання коханій половинці!

Музика для всіх

Однак це зовсім не означає, що всі квитки на концерт Національного президентського оркестру слід купувати тільки закоханим парочкам. Класика — це мистецтво, що належить до вічних цінностей, так що молодшому поколінню теж буде корисно скласти компанію дорослим членам родини. У концертну програму увійдуть твори з так званої популярної класики: ті ж геніальні твори Моцарта рекомендовані для діточок з перших днів життя, оптимістичні легкі мелодії прищеплюють хороший смак і розвивають майбутніх меломанів. У Шопена музика трохи серйозніше — вона чуттєва, задумлива, ідеально підходить для юних мрійників. А ось підліткам напевно сподобаються творіння Астора П'яцолли, сучасного класика, який створив чимало танцювальних мелодій. Пристрасне танго пронизує серце, неначе стріла Амура... таку музику не тільки чуєш, але і відчуваєш всією душею!

Замовити і купити квитки на "Оркестр при свічах" в місті Київ, (Центральний Будинок Художника) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 січня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону