Найближчі концерти Man Sound (Мен Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ManSound Різдвяний,
натисніть на кнопку:

Подробиці ManSound Різдвяний

Згорнути >

Людина-оркестр — це не тільки назва старої французької комедії, такого титулу гідний кожен вокаліст з ManSound (Менсаунд). Шестеро артистів гастролюють по планеті без акомпаніаторів та арсеналу музичних інструментів... а їм і не потрібно нічого зайвого на борту, тільки фантастична сила голосових зв'язок! Прокотившись з виступами від Азії до Америки, вони ненадовго повернулися на батьківщину, адже Різдво — сімейне свято! І меломани, які встигнуть купити квиток на концерт «ManSound Різдвяний» зможуть відчути себе членами величезної сім'ї шанувальників!

Дуже затишно, по-сімейному

Враховуючи широку світову популярність, цей колектив міг би дуже легко збирати стадіони, але їхнє унікальне мистецтво «тримається на вістрі» найтоншого інструменту — голосу. Отже, необхідний зал з дійсно хорошою акустикою. Ось чому було вирішено провести концерт «ManSound Різдвяний» в Києві 16 січня 2019 року о 19:00 у Великому залі оперної студії Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського. Він спеціально створювався для вокальних віртуозів, тільки тут можна отримати акапельний шедевр, використовуючи природний талант і відшліфовану десятиліттями майстерність!

Шестеро співаючих

Не самий місткий зал столиці забезпечить якість звучання, але не всі бажаючі зможуть потрапити на виступ. Ось чому ми рекомендуємо викупити заздалегідь всі квитки на концерт з ManSound (Менсаунд)... трохи забаритеся, і гряне аншлаг! Тим більше, що в конкурентах у вас — любителі музики з усіх куточків світу: з часу заснування колективу в 1994 році ці музиканти записали десяток альбомів, а на YouTube їхні відео б'ють рекорди за переглядами.

Володимир Сухін з Віленом Кільченком, Юрієм Роменським і Сергієм Харченком (чотири крутих тенори), а також В'ячеслав Рубель, знаменитий баритон з Рубеном Толмачовим (бас) «вербують» в ряди своїх фанатів не тільки за допомогою студійних записів, вони активно гастролюють. Ймовірно, немає такого вокального фестивалю, на якому вони не стали б лауреатами — як мінімум 70 нагород у них точно є. А найголовніша серед нагород — Contemporary A Cappella Recording Awards, яку називають «акапельним Оскаром».

Замовити і купити квитки на "ManSound Різдвяний" в місті Київ, (Київська консерваторія ім. П.І. Чайковського) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 січня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону