Найближчі спектаклі ТЕ-АРТ

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Розкішне весілля

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Розкішне весілля,
натисніть на кнопку:

Подробиці Розкішне весілля

Згорнути >

Мальчишник — ах, скільки доль зруйнувала ця традиція напередодні весілля! Хоча, якщо слідувати мудрості, що все, що сталося — на краще, то значить не зруйнувала, а навпаки — поліпшила. У всякому разі, кар'єра драматурга Хоудона Робіна після написання цієї п'єси пішла стрімко вгору. А у театру «ТЕ-АРТ» збільшилася кількість шанувальників, тому що їх спектакль, поставлений Владою Белозеренко, вже другий рік тримається в хітах — це найкраща молодіжна комедія на київських театральних підмостках. Не пропустіть: вистава «Розкішне весілля» відбудеться 24 березня 2019 року о 19:00 в Центральному будинку офіцерів ЗСУ. Всі квитки на вистави «ТЕ-АРТ» ви знайдете у нас — на персональній сторінці театру.

Зав'язочка: «Не пий її, не пий!»

Навіть молоді та міцні організми дають збій, коли кількість алкоголю перевищує розумні дози. У радянській кінокласики мужик, який напився як чіп, потрапляє в інше місто, в чужу квартиру, до незнайомої жінки. Тут же все набагато реальніше: наречений прокидається в ліжку з незнайомкою. Як дівчина опинилася в його ліжку, він не пам'ятає, а вона — не розповідає. Все б нічого, та ось біда — ліжко це знаходиться в номері для молодят, який був заброньований для першої шлюбної ночі. Погодьтеся, зав'язочка вийшла що треба — це вже привід купити квиток на виставу «Розкішне весілля». Але продовжимо.

Развязочка

Ситуація ускладнюється тим, що з хвилини на хвилину в номер повинна з'явитися наречена з ріднею, щоб приготуватися до майбутнього обряду вінчання в церкві навпроти готелю. Власне, тому номер і був знятий саме тут. Часу для розмов немає — кохана ось-ось приїде. На щастя, першим прибуває шафер (дружок по-нашому). Якщо боїтеся спойлерів, то не читайте далі, а поспішіть купити квиток на виставу «Розкішне весілля» — в Києві це найкраща комедія про молодят. Для тих, хто знає, що хорошу комедію спойлером не зіпсувати, додамо ще кілька рядків.

Наречений — хлопець і без того вітряний і неорганізований, але під впливом залишків спиртного в його голові суцільний сумбур та імпровізація. Наречений просить шафера взяти всі гріхи на себе, і не чекаючи його згоди, він викладає тільки що придуману версію своєї нареченої, яка прибула слідом. Потім починають підтягуватися родичі і приводів для гумору стає ще більше. Хлопця трохи шкода, але ми ж пам'ятаємо мудрість, що все трапляється на краще. Так вийшло і тут.

Замовити і купити квитки на "Розкішне весілля" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону