Найближчі спектаклі Киев Модерн-Балет

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Київ Модерн Балет «Ромео і Джульєтта» (Шекспірименти),
натисніть на кнопку:

Подробиці Київ Модерн Балет «Ромео і Джульєтта» (Шекспірименти)

Згорнути >

Просто дивно, як це досі у Квентіна Тарантіно не дійшли руки до екранізації творів Шекспіра? Гаразд, американець втратив своє творче щастя, зате не менш знаменитий український балетмейстер Раду Поклітару скористався нагодою. Його постановка про любов і трагедію наймолодшої та найромантичнішої пари з Верони нагадує тарантінівське чорно-біле кіно з річками крові й зашкалюючими емоціями. Будьте морально готові до цього, якщо зважитеся купити квиток на балет «Київ Модерн Балет «Ромео і Джульєтта» (Шекспірименти)» — від знайомої вам літературної версії він відрізняється потужною енергетикою, вражаючою сюжетної наповненістю і як завжди, непогрішною майстерністю виконання.

Любовний прямокутник

Мистецтво балету абстрактне, проте водночас здатне транслювати емоції персонажів буквально і цілком чітко. Персонажі Раду Поклітару прямолінійні, як сторони квадрата: Ромео, кут любовної геометричної фігури, пов'язаний по сторонах ніжними почуттями з Джульєттою і Меркуціо. А Меркуціо в свою чергу виконує роль каната, що перетягується між Ромео і Тібальтом. Ймовірно, за прості й зрозумілі метафори київську трупу так високо цінують глядачі: всі квитки на вистави «Київ Модерн Балет» розкуповують без залишку, повністю заповнюючи зал.

Як і було задумано Шекспіром, історія закінчиться трагічно: ревнивий Тібальт позбавить життя Меркуціо, за що поплатиться вже власним життям — відплата прийде від руки Ромео. А нещасна Джульєтта, усвідомивши, що її коханий — вбивця, канонічно покінчить з собою.

Театр в театрі

У балеті «Київ Модерн Балет «Ромео і Джульєтта» (Шекспірименти)» у Києві 30 березня 2019 року о 19:00 на сцені Жовтневого палацу ідея Шекспіра буде втілена досить оригінально. Розповідь не перенесе нас в середньовічну Верону, а залишить в XXI столітті, де група молодих акторів вирішила створити свою постановку про легендарну пару закоханих. Хто б міг подумати, що уявні образи виплеснуться в реальний світ!

Юну Джульєтту зіграє Галина Кондратюк, а її коханого — Артем Шошин. Андрію Чаплику дістанеться роль Меркуціо. Костюми для артистів, такий собі мікс старовинної італійської та сучасної загальносвітової моди, створила Ганна Іпатьєва.

Замовити і купити квитки на "Київ Модерн Балет «Ромео і Джульєтта» (Шекспірименти)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону