Найближчі концерти Анатолій Кочерга

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Симфонія романсу,
натисніть на кнопку:

Подробиці Симфонія романсу

Згорнути >

Навряд чи з оперних співаків всієї Планети сьогодні знайдеться хтось, кому б краще вдавалися партії з Чайковського і Рахманінова, ніж це виходить у Анатолія Кочерги. Він — надбання України. Світова оперна публіка напевно назве вам і його ім'я теж, коли її спитають, що їй відомо про нашу країну. Легендарний бас прилітає прямим рейсом з Відня до Києва, щоб дати грандіозний концерт «Симфонія романсу», який відбудеться 26 березня 2019 року о 19:00 в Палаці «Жовтневий». Це той випадок, коли пропустити не можна. Тому що виступ оперних зірок подібного калібру зазвичай розписані на роки вперед. Коли ще маестро зможе виступити на рідній землі, невідомо. Слідкуйте за нашими анонсами — всі квитки на концерти Анатолія Кочерги ви знайдете у нас.

Природний талант...

Подейкують, що у Анатолія Івановича особливий склад гортані. Навіть поет Євтушенко зазначив цей факт у своїй дружній епіграмі, присвяченій Анатолію Кочерзі. У класичной музиці оперний бас виявився випадково — не пройшов в Політех. Однак, коли з'ясувалося, що у нього рідкісний дар, все пішло як по маслу. Тепер в світі визнаються два найбільших баса — Шаляпін і Кочерга. Щоб почути одного з них, рекомендуємо заздалегідь купити квиток на концерт «Симфонія романсу» — в Києві Кочергу завжди чекають з нетерпінням, тому квитки розлетяться задовго до концерту.

...і Доля

Артистична доля оперного баса почалася успішно — ще студентом (початок 70-х минулого століття) Анатолій співав Годунова (!), дуже складна партія для баса, тому був помічений не тільки фахівцями, але і вищим керівництвом радянської України (Щербицьким). До кінця навчання в консерваторії хлопця забезпечили житлом в Києві і відправили на практику в Ла Скала (Мілан, Італія). Потім була київська опера, а під час Перебудови Анатолій Іванович був запрошений у трупу Віденської опери.

У столиці Австрії співак затримався надовго — саме з Відня Анатолій Іванович відправляється в гастрольні тури, але завжди із задоволенням приїжджає в улюблений Київ. Нам же залишається купити квиток на концерт «Симфонія романсу» і вкотре здивуватися силі і мощі таланту Анатолія Кочерги.

Замовити і купити квитки на "Симфонія романсу" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону