Найближчі виступи Слава Комісаренко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко,
натисніть на кнопку:

Подробиці Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко

Згорнути >

Якщо ви любите від душі посміятися, відмінно провести час і хочете почути одного з кращих сучасних коміків СНД, запрошуємо вас на вечір Слави Комісаренка та спеціальних гостей від проекту Stand-up.in.UA. Виступ пройде в Палаці Культури Машинобудівників 17 березня. Початок о 19:00.

Кращий з кращих

Топовий білоруський комік представить свою нову програму, а вечір доповнять молоді та амбітні гумористи Андрій Калмачевскій і Коля Зирянов. Слава Комісаренко вже виступав перед українською публікою в 2018 році і миттєво отримав чималий успіх. Адже він жартує про прості ситуації, які трапляються з кожним із нас. Побутові проблеми і конфлікти виявляється можна перетворити в дуже смішні жарти. Слава навчить вас жартувати над собою і бачити в невеликих неприємностях привід для сміху. Дуже корисна навичка в сучасному бунтівному світі.

Слава Комісаренко — резидент популярного проекту «Stand Up». До цього він приймати участь у багатьох гумористичних шоу і конкурсах, таких як «Убойная лига», «Comedy Баттл», «Бункер News», «Central Park», «Cheesecake Factory». Він дуже швидко отримав успіх на батьківщині, а всі квитки на виступи Слави Комісаренко завжди розлітаються вельми швидко. Ймовірно, секрет його успіху в простоті і щирості.

Спеціальні гості

Молодий і перспективний комік Коля Зирянов встиг взяти участь в таких проектах, як STNDP Show, «Відкритий мікрофон на ТНТ» та The Stand Up. Для нього немає рамок і перешкод, чим він і подобається публіці. Андрій Калмачевскій — переможець конкурсу «Independent Stand Up Festival -2015», резидент «стендап-шоу» на «Новому каналі», капітан команди «Ліга Сміху». Його тонкий інтелектуальний гумор не залишає глядачам жодного шансу нудьгувати.

Слава Комісаренко, Андрій Калмачевскій і Коля Зирянов відвідають Дніпро і покажуть все, на що здатні. Кращі жарти та імпровізації, взаємодія з глядачами і багато сміху чекає вас 17 березня в ПК Машинобудівників. Не пропустіть!

Замовити і купити квитки на "Stand-up.in.UA: Слава Комісаренко" в місті Днепр, (Палац культури "Машинобудівників") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону