Найближчі концерти Kiev Tango Project (Київ Танго Проджект)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Christmas Tango (Крисмас танго),
натисніть на кнопку:

Подробиці Christmas Tango (Крисмас танго)

Згорнути >

Музики, досконаліше тиші, годі й шукати — так вважає Стінг (Sting). Все що роблять композитори — створюють красиве обрамлення цієї досконалості. Гурт Kiev Tango Project (Київ Танго Проджект) спеціалізується на «рамках» в стилі танго — музиканти з чого завгодно роблять танго, навіть з композицій Майкла Джексона (Michel Jackson). Вони єдині в своєму роді, і не тільки в столиці — хлопців зустрічають тепло всюди. Всі квитки на концерти Kiev Tango Project ви знайдете на персональній сторінці колективу. А тут можна купити квиток на концерт Christmas Tango — в Києві подібного ще ніхто не робив. Про фішки заходу читайте нижче.

Різдвяна класика в стилі танго

Перелік різдвяних та новорічних хітів займе приблизно сторінку. Let it snow, Jingle Bells і «Щедрик», які відомі всьому світу, тільки лише мала його частина. Уж яких тільки аранжувань ми не чули — кожна рок- чи поп-зірка вважає за честь записати хоча б парочку класичних новорічних синглів. Джазмени також не відстають. До слова, саме в «Золотий вік джазу» виникла традиція аранжувань і імпровізацій на культові теми. Але щоб хтось грав цю казкову музику в стилі танго, з цим доводиться стикатися рідко. Приємно, що саме київський бенд відкриває новорічну та різдвяну класику для цього жанру.

До вже наявного переліку тем музиканти додадуть родзинок, хоча куди ще родзиністей :) Поряд з відомими хітами в програму вечора увійшли різдвяні пісні народів Європи. Ми почуємо, звичайно, їх танго-версії. Загалом, вечір обіцяє бути цікавим і теплим. Концерт Christmas Tango відбудеться 12 січня 2019 року о 20:00 в клубі Caribbean Club (Каріббіан Клаб), де останнім часом проходять найкрутіші і незвичайні вечірки столиці. Приходьте, не пошкодуєте.

Про бенд

Для завсідників джазових вечірок і сейшенов колектив Kiev Tango Project знайомий добре. Хлопці не пропускають жоден джазовий фестиваль або зліт. Музиканти помічені в каллобораціі з найяскравішими вокалістами та інструменталістами України. Був проект доже з Джамалою, яка ні-ні та й візьме участь в якій-небудь свіжої концепції. Інструментальний склад Kiev Tango Project для танго класичний: скрипка, рояль, бандонеон або кнопковий акордеон і контрабас. Самі музиканти — не новачки, брали участь і в конкурсах, і фестах. Фахівці оцінюють виконавську майстерність дуже високо. Та й Джа не терпить непідготовлених музикантів. Тому нас чекає чудовий вечір. Залишилося купити квиток на концерт Christmas Tango, щоб провести вечір в теплій компанії.

Замовити і купити квитки на "Christmas Tango (Крисмас танго)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 січня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону