Найближчі концерти Державний естрадно-симфонічний оркестр України Kiev Grand Classic

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Skryabin.Simfo «Шампанські очі» — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка,
натисніть на кнопку:

Подробиці Skryabin.Simfo «Шампанські очі» — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка

Згорнути >

У пам'яті фанатів Кузьма ніколи не постарішає — залишиться 46-річним, як у день смерті. І не напише нових пісень... але його старі вірші та мелодії ще на багато десятиліть залишаться безперечними хітами. Час плине, і шанувальники, друзі, рідні музиканта відзначають 50-річчя без іменинника. На честь цієї одночасно сумної та радісної події був задуманий проект «Skryabin.Simfo — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка», в Києві пройде прем'єра, а потім його підхоплять інші міста. Місце головного виконавця на столичній прем'єрі займуть солісти Естрадно-симфонічного оркестру та легендарний диригент Микола Лисенко.

Рок із симфонічним звучанням

Безпрецедентна популярність гурту «Скрябін» ледь не обернулася розчаруванням для фанів після загибелі фронтмена. У лічені місяці з'явилися десятки триб'ют-колективів, які виконують дорогі серцю пісні... хто на що здатний. Благо, ці тексти відомі напам'ять мало не кожному українцю. Справжні друзі великого музиканта вирішили вшанувати його пам'ять так, щоб ювілейний концерт не перетворився на «черговий». Оскільки класика завжди актуальна, а всі квитки на концерти Естрадно-симфонічного оркестру столиці розкуповують з аншлагом, то вибір був очевидний. Рок Андрія Кузьменка потрібно грати саме в симфонічному аранжуванні!

Великий тур імені Кузьми

Ажіотаж очікується неабиякий, але якщо вам пощастить купити квитки на концерт «Skryabin.Simfo — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка» 3 лютого 2019 року о 18:00 в Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського, ви безумовно потрапите до числа щасливчиків. А якщо квиток дістати не вдасться, спробуйте наздогнати концертний тур далі за маршрутом: у Львові або в Одесі, в Харкові або в Дніпрі. На шляху проходження скрябінських хітів в обробці музичного продюсера Василя Ткача буде багато зупинок!

Інструментальне виконання додасть драматизму... і взагалі, хіба можна замінити голос Кузьми чиїмось іншим? А співати може кожен з присутніх на концерті: хоча серед композицій прозвучать і справжні раритети, все ж велика частина програми на слуху вже багато років.

Замовити і купити квитки на "Skryabin.Simfo «Шампанські очі» — симфонічна версія пісень Андрія Кузьменка" в місті Київ, (Київська консерваторія ім. П.І. Чайковського) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 лютого 2019 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону