Найближчі спектаклі Чорний квадрат

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Чорний квадрат. Медовий місяць,
натисніть на кнопку:

Подробиці Чорний квадрат. Медовий місяць

Згорнути >

Тримай спинку рівно, а коли смієшся, прикривай рот долонькою — ти ж дів-чин-ка! У дитинстві ангельські створення з косичками і бантиками вбирають слухають мудрість, а коли підростають, стають дуже різними. Три подруги знайомі вже тисячу років, а до чого полярні у них характери, життєві пріоритети і погляди на «жіноче щастя»! Об'єднує тільки одне — з особистим життям не склалося, хоча знову ж таки, з різних причин. Загалом, є що обговорити... а тому, хто зачинить вдома в шафі всі комплекси і зважиться купити квиток на «Чорний квадрат: Медовий місяць», буде що послухати.

Чим зайнятися на дівочій вечірці?

Можна зробити манікюрчик, а потім подивитися фільм і поїсти тортик. Але цей сценарій для хороших дівчаток, у яких життя складається чудово. А наші героїні при їхніх характерах легких шляхів не шукають, бо життя не балує їх плюшками, а згодовує проблеми. І в основному ці проблеми стосуються протилежної статі.

Ті, кому вже доводилося спостерігати «священнослужіння» акторів «Чорного Квадрату» знають, що тут ведуться відверті розмови. Тільки напідпитку подружки можуть захоплено обговорювати фалоімітатори, а 16 січня 2019 року о 19:30 зі сцени Caribbean Club (Карібіан Клуб) на вас поллються небувалі одкровення! Власне, в цій трупі сором'язливих немає — прямо як на випускному медуніверу, тільки цинізму набагато менше. І весь репертуар тим чи іншим чином стосується сексу, так що люди вільні й розкуті розкуповують заздалегідь всі квитки на вистави «Чорного Квадрату».

Знайомтеся, це — Лора...

... одна з головних героїнь, і її впевненість у собі може розбивати корпусу «титаніків» як той айсберг. Вона бачить чоловіків наскрізь, і її колекції трофеїв у вигляді завойованих сердець заздрять дві подружки. Наприклад, Катя, особисте життя якої залишалося на нулі весь той час, поки вона робила кар'єру. Або ось Валя, яка протягом семи років так майстерно створювала видимість ідеальної сім'ї, що мало сама собі не повірила. Такий квітник героїнь... треба його кимось розбавити. Уявіть, що в гарячу дискусію подруг устряв випадковий чоловік, сусід по імені Георгій...

Замовити і купити квитки на "Чорний квадрат. Медовий місяць" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 січня 2019 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону