Найближчі концерти Vacuum (Вакуум)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Vacuum (Вакуум),
натисніть на кнопку:

Подробиці Vacuum (Вакуум)

Згорнути >

Що найприємніше у по-справжньому вдалому святі? Звичайно ж, можливість «продовження банкету»! Якщо ваша кохана половинка дарує вам на День Святого Валентина можливість зустрітися з кумиром вже наступного дня, це і є прекрасне свято з продовженням. До речі, креативним дарувальником можете стати і ви, для цього потрібно купити квитки на концерт Vacuum (Вакуум) для себе і близької серцю людини. Цього року місія добрих чарівників покладена на вас і на чудового Маттіаса Ліндблума!

Валентин... тобто Маттіас :)

Всі квитки на концерти  Vacuum (Вакуум) — найкраща ідея на День закоханих! Шведський артист зізнається, що любов і романтика — дві теми, які найбільш надихають його на творчість. І це дійсно так: талановитий співак і композитор створював безліч музичних проектів, але романтичному напрямку ніколи не зраджував. Вражаючий стаж на сцені завжди викликає повагу у фанатів і критиків, так що на концерті гурту Vacuum (Вакуум) в Харкові 15 лютого 2019 року о 22:00 в залі Victory Concert Hall (Вікторі Концерт Хол) можна буде потанцювати під ритмічні хіти і заспівати разом: слова напевно вам знайомі мало не з часів шкільних дискотек! До речі, звертаємо увагу гостей на те, що пройти в зал можна буде з 21:00 — запевняємо, нудьгувати в очікуванні ви не будете, офіціанти і бармени подбають про це ;)

Я дихаю!

22 роки тому пісня «I Breathe» підірвала хіт-паради... Відмінний медлячок для романтичного танцю і співу з коханою людиною! З 1997 року репертуар колективу поповнювався, а склад змінювався: Маттіас втратив соратників Олександра Барда і знаменитої шведської співачки українського походження Анни Марини Шипченко. Легендарна техно-дама встигла ще й погастролювати з Олександром Бардом «під вивіскою» колективу BWO — до чого ж тісний музичний світ! Зараз Ліндблум виконує свої пісні дуетом з Андерсом Вольбеком, а у вільний час продовжує продюсувати і складати хіти для інших. Як композитор він співпрацював із симфо-метал-дівою Тар'єю Турунен і зіркою першого складу мюзиклу «Нотр Дам де Парі» Гару. А попереду ще безліч задумів і нових проектів!

Замовити і купити квитки на "Vacuum (Вакуум)" в місті Харьков, (Victory Concert Hall (Викторі Концерт Хол)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 лютого 2019 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону