Найближчі концерти Виктор Павлик

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Віктор Павлік і Pavlik OverDrive (Павлік ОверДрайв),
натисніть на кнопку:

Подробиці Віктор Павлік і Pavlik OverDrive (Павлік ОверДрайв)

Згорнути >

«Ні обіцянок, ні пробачень» тим, хто не прийде на концерт легендарного українського поп-співака Віктора Павліка! Уже понад 25 років Народний артист України радує своїх прихильниць і прихильників хітами і музикою, яка не підвладна часу, як і сам Віктор. Сольний концерт Віктора Павліка і його групи Pavlik OverDrive (Павлік ОверДрайв) пройде 27 лютого 2019 року в Міжнародному центрі культури і мистецтв. Початок заходу о 19:00.

Довга дорога до успіху

Одна з найпопулярніших пісень Віктора Павліка під назвою «Ти подобаєшся мені» була написана ще в 1994 році, коли той був вокалістом і гітаристом групи «Анна-Марія». Пісня швидко отримала успіх у слухачів, а колектив визнали однією з найкращих поп-груп України. У 1997 році виходить перший сольний альбом «Шикидим» і відома всім пісня. Через 10 років Віктор Павлік випускає ще один хіт, успіх якого затьмарив всі попередні. На пісню «Город зеленого цвета» було створено безліч реміксів, її полюбили далеко за межами України.

На рахунку Віктора Павліка майже 30 альбомів, безліч сольних концертів в Україні та США, Канаді та інших країнах, участь у фестивалях і конкурсах. Віктор Павлік навіть був удостоєний дипломом «За високу культуру виконання і відповідність міжнародним стандартам». Свого часу він об'їздив тур по 20 штатам США і всі квитки на концерти Віктора Павлика розмітались дуже швидко.

Улюблені хіти в рок-обробці

У 2015 році Віктор вирішив дати нове життя своїм хітам, і з'явилася група Pavlik OverDrive. Кращі пісні з репертуару Віктора Павліка отримали більш важке і драйвове звучання. Тепер група — частий гість українських фестивалів. Завдяки рок-обробці старих пісень, група Pavlik OverDrive знайшла нових шанувальників і нову популярність. Але відвідати концерт варто й тим, хто є фанатом не перший рік. Ви почуєте улюблені пісні по-новому, а вечір пройде яскраво і насичено. Величезний енергетичний заряд і багато танців чекає вас на концерті Віктора Павліка та групи Pavlik OverDrive 27 лютого. Не пропустіть!

Замовити і купити квитки на "Віктор Павлік і Pavlik OverDrive (Павлік ОверДрайв)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону