Найближчі концерти Павел Игнатьев

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов),
натисніть на кнопку:

Подробиці Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов)

Згорнути >

Якщо ви завжди ламаєте голову над питанням, як провести Десь Святого Валентина з коханою людиною, є відмінна пропозиція! Жива музика у виконанні одного з кращих піаністів країни і вокалістки з неперевершеним голосом — ідеальний варіант. Запрошуємо вас на вечір Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов), який пройде 14 лютого 2019 року в київському Будинку Архітектора. Початок концерту о 19:00.

Жива музика від Павла Ігнатьєва

Ви почуєте всім знайомі й улюблені композиції Рея Чарльза, Френка Сінатри, Елли Фітцжеральд та інших зірок джазу. За роялем відомий не тільки в Україні, а й за її межами, піаніст-віртуоз, джазовий виконавець і талановитий композитор Павло Ігнатьєв. У його арсеналі вже десять сольних альбомів, його стиль називають modern jazz (модерн джаз). Він виступав на великих майданчиках по всьому світу і завжди повертався в Україну. Тому що тут його люблять і знають, він збирає повні зали. Його музика окрилює, заворожує, дарує гармонію і спокій.

Павло Ігнатьєв — активний учасник і лауреат багатьох джазових фестивалів. Також він відомий співпрацею з великою кількістю українських музикантів, таких як Бумбокс, Сергій Бабкін, Іриною Білик, поетом Іваном Якимовим та іншими представниками української естради.

Ніжний вокал від Катіко Пурцеладзе і яскраві фарби від Ангеліни Золотої

Разом з Павлом в цей вечір глядачів буде радувати джазова вокалістка і актриса Катіко Пурцеладзе. Її ніжний і м'який вокал розтопить лід в будь-якому серці та наповнить його любов'ю. Цей дует часто називаю найніжнішим джазовим дуетом нашої країни. Переконайтеся і ви 14 лютого, квитки на концерт Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов) вже у продажу!

Ще одним доповненням концерту стане водно-барвисте шоу від Ангеліни Золотої. Вона використовує давню техніку малювання кольоровими фарбами по воді, що надає неймовірний візуальний ефект всьому шоу. Разом з музикою ви поринете в яскраву атмосферу найромантичнішого свята. Приходьте з коханими на шоу Musical stories of Love і отримайте величезну порцію святкового настрою.

Замовити і купити квитки на "Musical stories of Love (Мьюзікал Сторіс оф Лов)" в місті Київ, (Будинок Архітектора) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону