Найближчі спектаклі Олексій Вертинський — квитки на спектаклі з Олексієм Вертинським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Пелікани в пустелі,
натисніть на кнопку:

Подробиці Пелікани в пустелі

Згорнути >

Ймовірно, в особливо чутливих натур від такого видовища стався б розрив серця: безпорадні птахи, звиклі до водного середовища, раптом опинилися в жарких посушливих пісках... Дзвонити в «Грінпіс», негайно рятувати? Але чи не краще виглядати проблеми не в далеких пустелях, а зовсім поруч, у паралельному світі власної квартири?! Від безпорадності персонажів Валентина Красногорова у вас ще не так защемить серце! І як ви пошкодуєте, що не можете викликати додому «доктора-філософа» Олексія Вертинського. Зате ви можете побачити цього актора в чудовій постановці, якщо встигнете купити квитки на виставу «Пелікани в пустелі».

Метри і молодь

Всі квитки на вистави Олексія Вертинського розкуповують з аншлагом навіть незважаючи на те, що він часто радує театралів виступами. Свіжа робота народного артиста України теж «приречена» на популярність — ще б пак, адже за основу постановки взято творіння легендарної особистості, Валентина Красногорова. За довге життя Валентин Самуїлович встиг заслужити титул доктора технічних наук, отримати патенти в галузі хімічних технологій, написати близько 40 вельми життєвих п'єс, втілених на сцені Романом Віктюком та іншими іменитими режисерами. Цього разу режисирувати трагікомічний і гостросоціальний матеріал взялися Марія Мага і Віта Шаповаленко. До постановки вони залучили молодих акторів-однолітків: Тетяну Негрій з Сергієм Пономаренком, Олександра Ломко з Миколою Данилюком, Юлію Шестопалову з Христиною Сапа і Вадима Куценюка з Катериною Сарі-Юрьєвою.

Люди-тіні

Захоплені критики назвали виставу триптихом з міні-історій, не пов'язаних загальним сюжетом, але таких, що розвиваються одночасно. Уявіть собі на сцені героїв різних оповідань, які розігрують мізансцени, користуючись одним і тим же реквізитом, але не перетинаючись один з одним! У виставі «Пелікани в пустелі» у Києві 13 січня 2019 року о 19:00 в Будинку офіцерів людина з хворою душею відкриває свій порожній холодильник, а вже в наступний момент в нього заглядає жінка, що чекає на дивного гостя — і всередині повно делікатесів! І навіть користуватися однією постіллю ці двоє примудряються, не підозрюючи про існування один одного. Ось старенька марно намагається дотягнутися до рятівних ліки, а поруч такий само безпорадний не паралізований, але абсолютно сліпий чоловік…

Замовити і купити квитки на "Пелікани в пустелі" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 січня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону