Найближчі спектаклі Новий театр на Печерську

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго,
натисніть на кнопку:

Подробиці SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго

Згорнути >

Зима після Нового року — романтична пора. Сум'яття в душі як мінлива ​​погода — нам то холодно, то тепло і не ясно, чого хочеться, глінтвейну або шампанського. У такі дні ми надзвичайно сприйнятливі і емоційні — сама природа про це подбала, адже перед довгою зимою потрібно запастися яскравими враженнями. Вистава «Salida Cruzada — 8 кроків танго», яка відбудеться 12 січня 2019 року о 19:00 у Палаці «Україна» (малий зал), як раз дарує потрібні емоції. Позитивного заряду напевно вистачить аж до весни.

Про виставу

Сюжет був би простим, якби не головні герої постановки — танець та музика. Музична складова забезпечує потрібний настрій, глядач буквально занурюється в історію. А танцювальні рухи своєю виразністю розфарбовують оповідання, роблять його більш емоційним та глибоким.

Історія починається з того, що молоді люди вчаться танцювати танго. Їм дістався феноменальний учитель (буває ж таке!), якому вдається розповісти про танці щось більше, ніж зазвичай розповідають вчителі. Викладач не просто пояснює схему або алгоритм потрібних па, а розкриває суть кожного руху. А так як танго — це танець любові, то й пояснення йде з точки зору відносин між чоловіком та жінкою.

Природно в парах з'явилася «хімія». Танцюючи танго неможливо не закохатися в партнера, особливо восени :) Пари кружляють немов опадає листя, «хімія» матеріалізується в пристрасть, яку танцюристи спершу намагаються приховати, потім приборкати, и нарешті віддаються їй повністю та безоглядно. Якщо хочете миттєво зануритися в стан закоханості, то рекомендуємо купити квиток на виставу «Salida Cruzada — 8 кроків танго» — в Києві ця постановка вже вважається культовою.

Чому кроків саме вісім?

Кожен крок — це танцювальне па. Талановитий учитель танців асоціює кожен наступний танцювальний рух з етапами відносин між жінкою та чоловіком. Натхненні учні йдуть цим шляхом, проживаючи всі етапи любові — від іскри до пожежі пристрасті. Чи вдасться педагогу вивести підопічних з цього стану і чи захочуть самі танцюристи «повернутися з небес назад»? Якщо купити квиток на спектакль «Salida Cruzada — 8 кроків танго» і дочекатися заповітної дати, то ви самі про це дізнаєтеся. Нам же залишається стоячи поаплодувати чудовій роботі акторів Нового театру. До речі, всі квитки на вистави театру на Печерську ви знайдете у нас.

Замовити і купити квитки на "SALIDA CRUZADA. 8 кроків танго" в місті Київ, (Палац Україна. Мала зала) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 січня 2019 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону