Найближчі концерти Михайло Жванецький

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Михайло Жванецький. Авторський вечір «Відзначимо!..»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Михайло Жванецький. Авторський вечір «Відзначимо!..»

Згорнути >

Живих легенд на українській естраді вистачає (на щастя, наша країна багата талантами), а ось невичерпне джерело цитат — тільки одне. Якщо ресурси корисних копалин якимось чарівним чином закінчаться, ми зможемо ще десятиліттями частувати весь світ добірним гумором найвищої проби. Дай боже здоров'я Михайлу Михайловичу, найвідомішому і почесному одеситу! У своєму поважному віці він носиться по світу з концертами, але в березні, в районі власного дня народження, неодмінно відвідує столицю. У 2019 році йому виповнюється 85 років, якщо купити квиток на концерт «Михайло Жванецький. Авторський вечір», ви зможете особисто привітати улюбленого сатирика!

Давайте відзначимо!

Авторський вечір Михайла Жванецького в Києві 16 березня 2019 року о 19:00 в Жовтневому палаці називається символічно «Відзначимо!..» У залі як завжди збереться одночасно кілька поколінь шанувальників: ровесники артиста приведуть дітей, онуків, а можливо, і правнуків, однаковою мірою закоханих у іронічні монологи метра-гумориста. Відзначати почесний гість Києва пропонує в кращих традиціях вітчизняного застілля: в два прийоми. Спочатку закуски і гаряче, потім — солодкий стіл. Антракт буде цілком доречний: у першому відділенні глядачі так насміються, що їм буде потрібна невелика перерва, аби прийти до тями. Концерт Жванецького — це завжди гарантований сміх до сліз і колік.

Пише і читає

Зірки естради традиційно діляться на авторів і виконавців: одні геніально пишуть, але не можуть запалити аудиторію, інші здатні поставити зал на вуха, але тільки зачитуючи чужі тексти. Михайло Михайлович — один з небагатьох, хто вміє талановито поєднувати. Давно перевірено: його мініатюри розігрували на сцені різні коміки, але так розгойдати глядачів, як це робить автор, їм все одно не вдалося. Всі квитки на Михайла Жванецького купують через цю просту причину: щоб сказати йому подвійне спасибі за записане і за прочитане!

Ще одна фішка, завдяки якій артиста завжди і всюди впізнають — його знаменитий портфельчик. Незмінний аксесуар страшно постраждав від часу (не вживає еліксир безсмертя, як його власник!), він весь в потертостях, а замок ледве закривається... тому що нутро портфеля наповнене геніальними текстами. Жванецький звично клацне замком, вивудить сколотий скріпкою рукопис і не поспішаючи, витримуючи знамениті паузи, зачитає ваш улюблений «Одеський пароплав» або вічно актуальний шедевр «Тщательней…»

Замовити і купити квитки на "Михайло Жванецький. Авторський вечір «Відзначимо!..»" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону