Найближчі концерти On-The-Go (Он-Зе-Гоу)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про On-The-Go (Он-Зе-Гоу),
натисніть на кнопку:

Подробиці On-The-Go (Он-Зе-Гоу)

Згорнути >

Молоді і сміливі експериментатори On-The-Go (Он-Зе-Гоу), які вже давно стали улюбленцями української публіки і регулярно радують нас сольними концертами, виступлять в Києві 16 березня. Місце зустрічі - клуб Caribbean Club (Карибіан Клаб). Хлопці обіцяють багато сюрпризів, про які розповімо трохи пізніше, і як завжди теплу душевну зустріч. Кращої зустрічі весни і не придумати!

Хлопці з On-The-Go починали свій шлях у 2007 році з жанру денс-року. Але вже в 2010 році музиканти зрозуміли, що важка музика не зовсім їх формат і почали грати більш мелодійний і легкий інді-поп. Перший альбом був випущений в 2009 році і отримав багато позитивних відгуків. Після чого група почала активний пошук себе і свого істинного звучання. Група також активно виступала на фестивалях, на розігріві у Animal ДжаZ, Hurts і Keane. Наступний альбом «November», який вийшов в 2012 році вже кардинально відрізнявся від попередніх і задав вектор подальшої творчості колективу.

Зараз в арсеналі On-The-Go 4 альбоми, останній з яких вийшов в 2016 році і називався «Origins». Саме з презентацією цього альбому група приїжджала в Україну в минулий раз. Фанати інді-рокерів уже зачекалися і будуть сповна винагороджені на наступному сольнику. Не вірите? Переконайтеся самі 16 березня, всі квитки на концерт On-The-Go можна купити на нашому сайті вже зараз і зі спокійною душею чекати настання весни і приїзду улюбленців.

Нове звучання і програма

Одним із сюрпризів цього концерту стане нове незвичне звучання. В кінці 2017 року група презентувала акустичну програму в супроводі струнного квартету. Таке звучання відразу сподобалося публіці, тому вирішено було поїхати в тур і представити нову програму в інших містах. Звуки живих інструментів ще сильніше і могутніше передадуть повну палітру емоцій і додадуть особливий настрій і атмосферності концерту.

Спеціальний гість концерту

Ще одним сюрпризом стане виступ групи Наадя. Електро-поп колектив Наді Грицкевич представить свої меланхолійні і мелодійні хіти з альбомів «Наадя» і «Осколки». Разом з On-The-Go, музиканти подарують справжній весняний романтичний настрій і заряд позитивних вражень. Чекаємо вас в Caribbean Club 16 марта!

Замовити і купити квитки на "On-The-Go (Он-Зе-Гоу)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону