Найближчі виступи Вечірній квартал

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Вечірній квартал. Святковий новорічний концерт. Нова програма,
натисніть на кнопку:

Подробиці Вечірній квартал. Святковий новорічний концерт. Нова програма

Згорнути >

Вони як салат олів'є або заливна риба — без «Вечірнього Кварталу» Новий Рік не Новий Рік! Як же швидко вони увійшли в наше життя — втерлися в довіру, оселилися в наших будинках і сидять з нами за святковим столом. Причому, нічого з собою не приносять, правда, й не їдять :) Ні подарунків, ні шампанського, зате жартів та гумору повний мішок! Якщо хочете в цей Новий Рік прийти в гості до всіх українців разом з артистами «Кварталу», то поспішайте купити квиток на Святковий новорічний концерт «Вечірній Квартал. Нова програма». У цей вечір буде вестися відеозйомка для новорічного ефіру, і кожен глядач в залі автоматично стане частиною новорічного шоу, яке покажуть у новорічну ніч.

Час і місце

Святковий новорічний концерт «Вечірній Квартал. Нова програма »відбудеться 14 грудня 2018 року в 19:00 у Палаці «Україна» — в найпрестижнішому залі країни, який став «рідним домом» для «квартальщиків». Виступи колективу із записом для телеефіру проходять саме в цьому залі. Всі квитки на концерти «Вечірнього Кварталу» ви знайдете у нас, на їх персональній сторінці.

Програма: «Телефони на стіл!»

Передвиборний рік — золота пора для «Кварталу», адже ось уже 13 років хлопці спеціалізуються на політичній сатирі. А так як країна знаходиться в стані перманентної передвиборної гонки, то без роботи вони не залишаються — працюють і вдень, і вночі. В осінній програмі артисти намацали прекрасну «фішку» — ТОП-політики України сидять за одним столом і грають в «відкритий телефон». Відгуки глядачів показують, що формат виявився дуже вдалим і смішним, тому можна розраховувати, що і в цей вечір «Квартальники» посадять українських політиків за новорічний стіл.

Також можна розраховувати на елемент несподіванки: програма пишеться по гарячих слідах. Буквально за кілька годин до шоу в програму може потрапити будь-яке знакова подія. Навіть «Квартальники» ще не знають, що може статися :) А що може бути краще сюрпризу? Сподіваємося, що над цим можна буде посміятися. Нам же залишається купити квиток на Святковий новорічний концерт «Вечірній Квартал. Нова програма» в Києві або зустрічати артистів в своїх містах. Кінцівку року гумористи проведуть в короткому турі по країні.

Замовити і купити квитки на "Вечірній квартал. Святковий новорічний концерт. Нова програма" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону