Найближчі концерти Стінг

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про STING (Стінг) & SHAGGY (Шегги),
натисніть на кнопку:

Подробиці STING (Стінг) & SHAGGY (Шегги)

Згорнути >

Що може бути краще, ніж легендарний STING (Стінг) на сцені? Хіба що тільки STING (Стінг) в компанії SHAGGY (Шеггі), які в рамках Східно Американського туру їдуть до Києва. Цей концерт по-праву називається одним з найбільш очікуваних: два музичних гіганта виступлять з піснями, які увійшли до альбому «44/876», і піснями, які багато років не здають позицій: «Shape of my heart»,«Desert Rose », «Angel », і інші, так гаряче улюблені слухачем. Проте спільна композиція під назвою «Do not Make Me Wait», практично моментально злетіла на верхівки хіт парадів, зайняла топове місце в Billboard! Всі їх роботи заворожують, а всі квитки на концерт STING (Стінг) & SHAGGY (Шегги) є на сайті!

Пісня-присвята, або Ода Карибам

Новий альбом отримав кодову назву, розшифрувати яку під силу тільки самим відданим шанувальникам музикантів. 44 — це код Британії, де народився STING (Стінг), а під кодом 876 — Ямайка, де народився SHAGGY (Шеггі). До речі, ви добре пам'ятаєте текст пісні Стінга «Englishman in New York»? Вона була написана в Британії! Слухаючи його старі композиції, в них не так то просто розглянути любов артиста до реггі, однак він цю музику дуже любить. Ймовірно, це одна з нот, на якій і SHAGGY (Шеггі) і STING (Стінг) зазвучали по-новому! Вони називають реггі музикою без часових рамок, музикою, в якій відчувається сонячне світло і гармонія Ямайки!

Чому концерт STING (Стінг) & SHAGGY (Шегги) обов'язковий для відвідування?

Це приголомшливий шанс почути музикантів, які стали легендами за життя. Крім того, до виступу приєднаються гітарист Домінік Міллер (Dominic Miller), Джош Фріз (Josh Freese), Руфус Міллер (Rufus Miller) з команди Стінга, і Мелісса Мьюсік (Melissa Musique), Герн Ноуб (Gerne Nobe) і Кевон Вебстер (Kevon Webster), музиканти Шеггі.

Концерт STING (Стінг) & SHAGGY (Шеггі) в Києві відбудеться 14 листопада 2018 року о 20:00 в Київському Палаці Спорту, а купити квиток на концерт ви можете прямо зараз!

Почуйте і відчуйте хвилюючий мікс року і реггі!

Замовити і купити квитки на "STING (Стінг) & SHAGGY (Шегги)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 листопада 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону