Найближчі концерти Макс Барських

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Макс Барських

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Макс Барських,
натисніть на кнопку:

Подробиці Макс Барських

Згорнути >

Спільний улюбленець Макс Барських вміє так закрутити інтригу, що будь-якій «битві екстрасенсів» залишається тільки відійти в бік і нервово пити валокордин. Чи не в кожному інтерв'ю співак нагадує, що народився під сузір'ям Риб, а це найбільш містичний знак Зодіаку! Виконавець назвав нове шоу «Сім»... цікаво, що зашифровано в цій назві? Вся його доля теж — суцільна «загадка сфінкса», яку поки не вдалося розгадати жодній прекрасній леді. Але кількість спроб не обмежена: фанатки зможуть в черговий раз випробувати удачу, треба лише купити квиток на концерт Макса Барських!

Пропонуємо окремі VIP-бокси A, B, C, D, E, розраховані на 10 посадочних місць навколо столика. Таку ложу для себе і друзів можна замовити за 25 000 грн. і отримати додаткові привілеї: окремих вхід з персональним гардеробом, можливістю замовлення та обслуговуванням столика під час концерту.

Квиток VIP-боксу можна обміняти на 10 вхідних квитків на шоу заздалегідь у квиткового оператора або в день концерту з 18:00 в сервісному центрі МВЦ.

До речі про купівлю квитків. Зверніть увагу, що для дітей молодше 5 років не потрібно купувати окремий квиток в сектори, якщо вони будуть дивитися шоу, сидячи на колінах у супроводжуючого дорослого з квитком. Для фан-зони теж діє вікове обмеження — глядачам старше 5 років право безкоштовного входу не надається.

«Сім» або «Тумани», що крутіше?

Організатори майбутнього концерту Макса Барських в Києві 29 листопада 2018 року о 20:00 на майданчику Міжнародного виставкового центру стверджують, що «сімка» перевершить гучний торішній перфоманс, який збирав аншлаги у 15 країнах світу. Саме за «Тумани» Макс отримав персонально від авторитетного видання Forbes титул «найбільш гарячого російськомовного музиканта». Шоу складатиметься із семи «інгредієнтів», приготованих шеф-кухарем Аланом Бадоєвим. А оскільки таке гучне ім'я фігурує в афіші Макса Барських, то досвідченому глядачеві краща гарантія якості й не потрібна.

Епатаж від шефа

Поки інші зірки ламають голову, вигадуючи, чим ще здивувати публіку, у цього хлопця епатажні витівки трапляються ніби самі собою, абсолютно без награності. На естраді він стартував різко, зі скандалу на проекті «Фабрика зірок» у другому сезоні. Просто відмовився від подальшої боротьби, маючи всі шанси перемогти у фіналі... Зате тепер всі квитки на концерти Макса Барських купують тому, що він сам пробився через терни до успіху, а не пройшов по червоній килимовій доріжці, дбайливо розстеленій продюсерами. Виконавець невичерпний на креативні ідеї: ще б пак, адже він обдарований в різних галузях мистецтва. Художник за освітою, він встиг знятися в кіно, причому не з ким-небудь, а з чудовою Ларою Фабіан. Хто з голлівудських зірок буде зачарований Максом наступною?

Замовити і купити квитки на "Макс Барських" в місті Київ, (МВЦ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 листопада 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону