Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА

Згорнути >

Мами лякають неслухняних діточок Бабаєм, а тата-вболівальники — англійськими футбольними фанатами. Цієї осені одному славному українському місту належить вистояти проти набігу енергійних хлопців, чия батьківщина знаходиться по той бік Ла-Маншу. В рамках підготовки до матчу «Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА» у Харкові співробітники стадіону «Металіст» вже зміцнюють посадочні місця на трибунах. Але ми сподіваємося, що закордонні гості поводитимуться гідно, і ця гра запам'ятається цікавими моментами, що сталися на полі, а не їхніми наслідками на вулицях міста :)

Увага!

Усі вболівальники, які купили квиток на домашній поєдинок з «Хоффенхаймом» або «Ліоном» на офіційному сайті клубу, протягом 24 годин отримають промокод, що відкриває доступ до купівлі квитка на гру з «Манчестер Сіті» в Харкові.

«Гірники» проти «моряків»

У цьому сезоні підопічні Фонсеки утнули... Помінявшись першою сходинкою на турнірному п'єдесталі з «Олександрією», вони змусили своїх вболівальників ковтати валідол жменями. Але на поточний момент стан «гірників» у національній Лізі виправився, вони знову перші... а от наскільки твердо тримаються вони на ногах у рейтингу європейської Ліги чемпіонів? Можна, звичайно, уважно відслідковувати новини на офіційному сайті української команди, але краще купити квиток на матч «Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА» 23 жовтня 2018 року о 22:00 на арені ОСК «Металіст». Справжній фанат зобов'язаний спостерігати за успіхами кумирів особисто, особливо в такий відповідальний момент, коли «гірникам» протистоїть знаменитий англійський клуб з золотим корабликом на емблемі!

Положення «манчестерців»

Оскільки для чорно-помаранчевих гра буде домашньою, зрозуміло, чиїх вболівальників виявиться більше на трибуні: всі квитки на матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів УЄФА намагаються розкуповувати заздалегідь, адже це баталії міжнародного масштабу, на які не потрібно виїжджати за кордон. Зручно та економно!

В третьому із запланованих шести турів групового етапу «гірники» прийматимуть англійських сусідів по Групі F, які й в іграх УЄФА є старожилами, і в своїй національній Лізі відмінно себе проявляють. На поточний момент ФК «Манчестер Сіті» займає четверту позицію в рейтингу англійської Прем'єр-ліги. Сили практично рівні, про це говорить і статистика: гравці в чорно-помаранчевому і небесно-блакитному обмінялися рівною кількістю перемог і поразок, обидві попередні зустрічі були результативними. Бадьорий настрій і гідний суперник — що ще потрібно для красивої гри?

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Манчестер Сіті. Ліга чемпіонів УЄФА" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 жовтня 2018 22:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону