Найближчі концерти ENRIQUE IGLESIAS

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ENRIQUE IGLESIAS (Енріке Іглесіас) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці ENRIQUE IGLESIAS (Енріке Іглесіас)

Згорнути >

Його шанувальники чекали цього концерту цілих 14 років — з 2004-го, коли солодкоголосий Іглесіас вперше виступав в Україні. І співак обіцяє не підвести: концерт планує бути навіть більш видовищним, ніж виступ не менше улюблених публікою Imagine Dragons (Імеджн Дрегонс). Заявка амбітна, але ж і Енріке не простий хлопець: десяток його альбомів отримували золоті і платинові нагороди, а сам артист відомий «колекціонер» Grammy і American Music Awards! Всі квитки на концерт Enrique Iglesias (Енріке Іглесіас) ви можете подивитися на сайті, залишилося зовсім небагато часу!

Той, хто не став бізнесменом

Енріке народився в родині відомого іспанського виконавця, Хуліо Іглесіаса і журналістки. Коли хлопчикові було всього 3 роки, шляхи батьків розійшлися. Проте, маленький Енріке, марив про кар'єру співака з дитинства, а в 16 років склав тексти для пісень, які повинні були б стати основою першого альбому. Єдиною перешкодою виявився тато: він пророкував синові кар'єру успішного бізнесмена і під його тиском Енріке став студентом Університету Майамі на бізнес факультеті. Відмова від мрії? Ні в якому разі: після занять з бухгалтерського обліку та стратегічного планування, Енріке робив демозаписи пісень і з підписом «Енріке Мартінес» відправляв їх по офісах лейблів. Знали б ви скільки відмов він отримував!

Своїми силами, а не ім'ям батька

Ви могли б здивуватися: з таким татом музична кар'єра могла скластися по клацанню пальців, правда? Але Enrique Iglesias (Енріке Іглесіас) все це маскування затіяв заради того, щоб бути окремою сценічної одиницею. Коли обман сплив, у будинку чекав грандіозний скандал, згадує артист. У 1994 році на навчанні в бізнес-школі був поставлений хрест і підписаний контракт з «FonoMusic», після чого Енріке майже півроку працював над записом дебютної платівки. Пам'ятаєте пісні, які туди увійшли? «Enamorando Por Primera Vez», «Miente», »Al Despertar» ... А далі, незважаючи на величезну кількість труднощів, які виникали на шляху до слави, на відомі публічні конфлікти з батьком (коли Іглесіас старший обіцяв покинути зал, якщо синові дістанеться нагорода кращого латинського виконавця), Іглесіас здійснив свою дитячу мрію!

Концерт Enrique Iglesias (Енріке Іглесіас) в Києві відбудеться 30 вересня 2018 року о 19:00 в НСК «Олімпійський», а купити квиток ви можете прямо зараз!

 

Замовити і купити квитки на "ENRIQUE IGLESIAS (Енріке Іглесіас) " в місті Київ, (НСК "Олімпійский") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 вересня 2018 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону