Найближчі спектаклі Київський національний академічний театр оперети

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Святковий концерт «Різдвяні зустрічі» #christmastime,
натисніть на кнопку:

Подробиці Святковий концерт «Різдвяні зустрічі» #christmastime

Згорнути >

Ви помічали, що чим ближче календар підбирається до 31 грудня, тим швидше крутиться годинник? Приємна передсвяткова суєта захоплює всіх: навіть нудний колега по роботі, який всім скаржився на відсутність планів на Новий рік, відпросився раніше, щоб накупити подарунків. Ось на такій шаленій швидкості і ви ризикуєте пропустити чарівні моменти свята. Зупиніть біг часу, проживіть останні дні грудня усвідомлено, у прекрасному настрої. Вам в цьому допоможе хороша музика: радимо купити квитки на Святковий концерт «Різдвяні зустрічі» #christmastime для себе і всіх близьких. Почніть 2019 рік правильно!

Зустрічі без Алли

Назва шоу — чисто випадковий збіг із традиційною вечіркою, яку влаштовує знаменита співачка з ближнього зарубіжжя. Ідея Богдана Струтинського, керівника столичної оперети, набагато приємніше і затишніше: ніякої попси, тільки по-справжньому високе мистецтво. На Святковому концерті «Різдвяні зустрічі» #christmastime 29 і 30 грудня 2018 року о 19:00 в головному залі Київського національного академічного театру оперети буде панувати благообразна класика і найпопулярніші бродвейські мюзикли. Театралізоване музичне шоу заплановано на два дні поспіль, так що похід в оперету ви легко зможете вписати в напружений передсвятковий графік.

До речі, дуже рекомендуємо прихопити із собою молодше покоління — музика і костюми сподобаються навіть малятам. І не переживайте, що культпохід відкусить солідний шматок сімейного бюджету, так що потім грошей на делікатеси не вистачить: всі квитки на концерти Київської оперети відрізняються за ціною, в залежності від обраного місця в залі. Найдоступніші коштують навіть менше, ніж квитки в кіно.

Від «Щедрика» до «Ромео»

Програма Святкового концерту «Різдвяні зустрічі» #christmastime в Києві підібрана спеціально до Нового року. Обов'язково і насамперед буде виконаний наш рідний «Щедрик» та твори інших відомих українців: П. Майбороди, Н. Лисенка. Кращі солісти театру виконають арії з опер Жака Оффенбаха, П'єтро Масканьї та знаменитої «Ромео і Джульєтта» Шарля Гуно. Нотку веселого маскараду додадуть вокально-танцювальні номери із мюзиклів «Привид опери» та «Граф Монте-Крісто» американських композиторів Ллойда Уебера і Френка Уалдхорна.

Замовити і купити квитки на "Святковий концерт «Різдвяні зустрічі» #christmastime" в місті Київ, (Київський національний академічний театр оперети) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону