Найближчі концерти Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс),
натисніть на кнопку:

Подробиці Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс)

Згорнути >

Вони почали музичну кар'єру в минулому столітті — в ту чудову епоху, коли перші штучні супутники зависли на навколоземній орбіті, астронавти залишили перші сліди на місячному ґрунті, а весь світ став несамовито марити космосом. Троє хлопців, які заснували гурт Space, були шалено закохані в ідею міжзоряних польотів: на концертах вони навіть одягалися в бутафорські скафандри із шоломами (і не питайте, чи легко було в такому вигляді грати на музичних інструментах)! 40 років тому це було унікальне і нове явище, зараз же синтезатори використовують навіть на концертах симфонічної музики. Та все ж має сенс купити квитки на концерт Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс), адже це все одно що зустрітися з Баззом Олдріном на авторському вечорі!

Жити подвійним життям...

Космічний шолом для Дідьє Маруані, фронтмена гурту, був не просто незвичайною фішкою. Він служив тим же цілям, що і маска — Бетмену. В епоху, коли Інтернету ще не було, Дідьє таким чином надійно захищав свою особистість від підозрілих колег. Справа в тому, що у повсякденному житті він був класичним музикантом, вокалістом, який закінчив Паризьку консерваторію, колишнім вундеркіндом, що з 10 років створював власні мелодії. До складу «космічного» колективу Маруані увійшов під псевдонімом Екама — знову ж таки, щоб зберегти інкогніто. І треба сказати, даремно! Всі квитки на концерти Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс) розкуповувалися б ще краще завдяки фанаткам: Екама згодом став справжнім секс-символом епохи. Талановитий піонер стилю синтіпоп володіє неймовірною харизмою і привабливою зовнішністю навіть у свої 65 років!

Космічний ювілей

В останні роки Маруані із соратниками не радували фанатів новинками. Їхній десятий альбом побачив світ у 1991 році (та й той був концертним, не студійним), і після цього більше не показувалися в студії. Але ювілей колективу треба масштабно відсвяткувати, тому на честь 40-річчя перші французькі електронщики вирушать у велике турне. Концерт Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс) у Києві відбудеться 10 грудня 2018 року о 19:00 в Палаці «Україна» — найпрестижнішому концертному залі столиці. А крім нашої країни Дідьє Маруані відвідає Казахстан, Грузію та Вірменію, навіть у Росію заїде: месьє Екама не злопам'ятний, а конфлікт з Кіркоровим вже вичерпаний :)

Замовити і купити квитки на "Didier Marouani & Space (Дідьє Маруані та Спейс)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 10 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону