Найближчі концерти The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Экспірієнс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс),
натисніть на кнопку:

Подробиці The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс)

Згорнути >

Типовий початок грудня: свята вже хочеться, а наряджати ялинку ще рано. Добре, що в Україні з'явилася нова прекрасна зимова традиція: грудневі концерти The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс) в Києві. У позаминулому році знамениті рокери прибули в столицю з розвідкою і без проблем зібрали повний Палац спорту. У 2018 році британці обрали для виступу ще більш престижний майданчик — Палац «Україна». Як метри від року, вони можуть собі це дозволити. Крім того, вибір сцени — прояв поваги до публіки, адже ні для кого не секрет, що основну аудиторію гурту складають меломани віком 50+.

The Dire Straits Experience: поекспериментуємо, пошумимо

Звичайно, на концерті The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс) 3 грудня 2018 року о 19:00 в Національному палаці мистецтв «Україна» відриватися під улюблені мелодії буде зручніше: комфортні крісла, шикарний партер. Фанати-ветерани вже відстрибали своє під сценою, тепер їм хочеться насолоджуватися спокоєм. Нехай серце б'ється частіше в ритм з улюбленою музикою, а не зашивається в тахікардії від танців! Хоча музиканти теж вже не хлопчики, але їм спочивати явно зарано. Минулий їхній приїзд в Київ вельми показовий: ті, хто встиг купити квиток на концерт The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс), насолоджувалися не тільки музикою і неземним вокалом Кріса Уайта і Теренса Рейса, яким підспівували Тім Уолтерс із Полом Гірі. Виконавці витанцьовували так хвацько, що їм і кордебалет був не потрібен!

У програмі тільки золоті хіти

Розквітом гурту вважається період з 1978 по 1991 рік. На початку 1990-х в колективі настала затяжна криза, а як наслідок — репертуар перестав поповнюватися хітами. Але на майбутньому шоу прозвучать пісні, створені у «золотий період», так що всі квитки на концерти The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс) ми радимо купити тим, хто безмежно закоханий у «Sultans of Swing», «Brothers in Arms» і «Twisting by the Pool». Щоб ще більше підсилити ефект впізнавання (і радість від зустрічі), Теренс Рейс напевно винесе на сцену легендарну металізовану гітару. За кількістю блискучих інструментів його може перевершити лише Кріс Уайт, гуру саксофона, кларнета і флейти.

Замовити і купити квитки на "The Dire Straits Experience (Зе Дайр Стрейтс Експірієнс)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 грудня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону