Найближчі виступи Слава Комісаренко

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Великий Stand Up (Стенд Ап)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Великий Stand Up (Стенд Ап),
натисніть на кнопку:

Подробиці Великий Stand Up (Стенд Ап)

Згорнути >

Stand Up впевнено і міцно увійшов в гумористичну площину: публіці більше не цікаво слухати тривіальні розповіді. Кожна людина протягом свого життя стикається з абсолютно немислимими обставинами, опиняється в цікавих ситуаціях, але не кожен вміє розповісти про це так, щоб було повчально і смішно. Євген Антонюк сказав, що розум починається з самоіронії, а значить Слава Комісаренко і Гурам Амарян — справжнісінькі розумники (з такою-то самоіронією!). Резиденти Великого Stand Up (Стенд Ап) від Comedy Club Production (Камеді Клаб Продакшн) чекають зустрічі з вами, та із задоволенням поділяться хорошим настроєм!

Старий гумор на новий лад

Важко уявити життя людини без гумору, однак серед нас є ті, хто намагається прожити дуже серйозне життя. На жаль, це неможливо, тому що саме життя і підкидає нам щодня масу приводів повеселитися! Відпрацювати навички оптимізму можна з простого — посміятися над чужими «промахами», а тоді навчитися з посмішкою зустрічати власні — справа часу! У жовтні гумористичний урок вам піднесуть одні з найяскравіших Stand Up (Стенд Ап) зірок: Слава Комісаренко і Гурам Амарян. Що ми про них знаємо? Слава любить поділитися з глядачем вкрай смішними історіями, які трапилися з ним, з його знайомими, а також в його стосунках з дівчиною. Тут вже простір для жартів прямо таки необмежений! Він вміє розглянути повсякденні речі з такого боку, що диву даєшся: і як це було раніше непомітно і не смішно? Однак, юнак не ставить собі за мету просто повеселити глядача. Слава намагається піднімати актуальні і нагальні питання, але щоб публіка не сумувала.

Гурам Амарян зі шкільної лави був небайдужий до гумору і відзначався в шкільній команді КВК. Прапвда, як нерідко і буває, після школи пішов не назустріч своїй мрії, а вибрав більш серйозну спеціальність: він навчався на кафедрі оподаткування. Сам артист говорить, що тоді прагнув отримати професію, яку можна було б назвати престижною і яка могла б забезпечити йому стабільність. Проте, пристрасть до КВК не зникла, вона просто відсунулася на другий план. Гурам продовжував жартувати в університетській команді, а потім на нього звернули увагу продюсери програми «Розсміши коміка». І йому вдалося!

Популярність жанру — в чому справа?

У кожного часу свої вимоги до гумору, і якщо раніше було незручно жартувати про цілий список речей, то зараз незручно про нього мовчати. Здається, ви знаєте парочку пунктів з цього списку, а прогалини в знаннях зможете заповнити на концерті Великого Stand Up (Стенд Ап), який відбудеться 5 жовтня 2018 року о 19:00 в Будинку Офіцерів. Купити квиток на концерт можна прямо зараз!

 

 

Замовити і купити квитки на "Великий Stand Up (Стенд Ап)" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 5 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону